Στο Big Brother σιχάθηκε τους άντρες!

26.03.2013
Οι άντρες δεν την ικανοποιούν και θα το «γυρίσει»... Θα δοκιμάσει, λέει, την τύχη της με τις γυναίκες! Η 22χρονη Νοέλια Ράιος (Noelia Rios) ζει και αναπνέει για να προκαλεί συζητήσεις γύρω από το όνομά της. Και τι δεν έχει κάνει αυτό το μοντέλο από την Αργεντινή, μια χώρα που όσο να πεις διαθέτει τις πιο προκλητικές καλλονές του πλανήτη. Η Νοέλια, που έγινε γνωστή από το ριάλιτι «Big Brother» της Αργεντινής, ξεκίνησε την καριέρα της επιμένοντας ότι είναι παρθένα... Μετά το παιχνίδι, φωτογραφήθηκε γυμνή σε σέξι πόζες με τον 16χρονο αδερφό της ... συνέχισε ως «θηλυκός Ταρζάν» και μετά για να ισχυροποιήσει το επιχείρημά της ότι μια γυναίκα είναι πιο ικανοποιητική από έναν άντρα στο κρεβάτι, φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τη μελαχρινή κορμάρα Τζοάνα Γκονζάλεθ (Xoana Gonazalez). Τώρα δηλώνει φαν των ερωτικών σχέσεων με γυναίκες, αφού οι άντρες απλά ΔΕΝ καταφέρνουν να τη χορτάσουν!

Οι άντρες δεν την ικανοποιούν και θα το «γυρίσει»... Θα δοκιμάσει, λέει, την τύχη της με τις γυναίκες! Η 22χρονη Νοέλια Ράιος (Noelia Rios) ζει και αναπνέει για να προκαλεί συζητήσεις γύρω από το όνομά της. Και τι δεν έχει κάνει αυτό το μοντέλο από την Αργεντινή, μια χώρα που όσο να πεις διαθέτει τις πιο προκλητικές καλλονές του πλανήτη.

Η Νοέλια, που έγινε γνωστή από το ριάλιτι «Big Brother» της Αργεντινής, ξεκίνησε την καριέρα της επιμένοντας ότι είναι παρθένα... Μετά το παιχνίδι, φωτογραφήθηκε γυμνή σε σέξι πόζες με τον 16χρονο αδερφό της ... συνέχισε ως «θηλυκός Ταρζάν» και μετά για να ισχυροποιήσει το επιχείρημά της ότι μια γυναίκα είναι πιο ικανοποιητική από έναν άντρα στο κρεβάτι, φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τη μελαχρινή κορμάρα Τζοάνα Γκονζάλεθ (Xoana Gonazalez). Τώρα δηλώνει φαν των ερωτικών σχέσεων με γυναίκες, αφού οι άντρες απλά ΔΕΝ καταφέρνουν να τη χορτάσουν!