Ολόγυμνη καμαρώνει για τις... πλαστικές της

27.03.2013
Ουόου, η αλλαγή σε όλο της το μεγαλείο! Η 50αρα βετεράνος της σαπουνόπερας «Days Of Our Lives», Λίσα Ρίνα (Lisa Rinna), έκανε πάλι δηλώσεις για τη μετάλλαξη του προσώπου της λόγω πλαστικών επεμβάσεων και ενέσεων. Τα χείλη της ηθοποιού και συγγραφέως (παρακαλώ!) έχουν γίνει τριπλάσια και δεν την αναγνωρίζουν ούτε καν οι ίδιοι της οι θαυμαστές. Δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για τις πλαστικές της... Εμείς τη βρήκαμε στο Playboy και μάλιστα είχε φωτογραφηθεί στα 40 της, όταν η σιλικόνη ήταν πιο "μανατζέβολη". Να θυμίσουμε ότι η αυτοπροσδιορισμένη γκουρού της αγάπης, και μητέρα δύο κοριτσιών, κυκλοφόρησε πρόσφατα και βιβλίο με τίτλο «Big Fun Sexy Sex Book», με την υπογραφή του σεξοθεραπευτή της Ίαν Κέρνερ (Ian Kerner). Η πρώην σεξοβόμβα του Χόλιγουντ παραδέχεται ότι υπήρξε μια περίοδος στη ζωή της - μετά τα 25 χρόνια γάμου με τον ηθοποιό Χάρι Χάμλιν (Harry Hamlin) - που δεν ενδιαφερόταν καθόλου για σεξ. «Είχα χάσει το μότζο μου. Δύσκολο να το πιστέψει κάποιος, σωστά; Συνήλθα όταν έκανα το πρώτο μου παιδί.» Η ηθοποιός περιγράφει στο βιβλίο της τους τρόπους με τους οποίους βρήκε ξανά τον ερωτισμό της. Τα πρώτα βήματα έγιναν σε μια τάξη χορού σε στύλο, όπου ξαναβρήκε τη σεξουαλικότητά της!

Ουόου, η αλλαγή σε όλο της το μεγαλείο! Η 50αρα βετεράνος της σαπουνόπερας «Days Of Our Lives», Λίσα Ρίνα (Lisa Rinna), έκανε πάλι δηλώσεις για τη μετάλλαξη του προσώπου της λόγω πλαστικών επεμβάσεων και ενέσεων. Τα χείλη της ηθοποιού και συγγραφέως (παρακαλώ!) έχουν γίνει τριπλάσια και δεν την αναγνωρίζουν ούτε καν οι ίδιοι της οι θαυμαστές. Δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για τις πλαστικές της... Εμείς τη βρήκαμε στο Playboy και μάλιστα είχε φωτογραφηθεί στα 40 της, όταν η σιλικόνη ήταν πιο "μανατζέβολη".

Να θυμίσουμε ότι η αυτοπροσδιορισμένη γκουρού της αγάπης, και μητέρα δύο κοριτσιών, κυκλοφόρησε πρόσφατα και βιβλίο με τίτλο «Big Fun Sexy Sex Book», με την υπογραφή του σεξοθεραπευτή της Ίαν Κέρνερ (Ian Kerner).

Η πρώην σεξοβόμβα του Χόλιγουντ παραδέχεται ότι υπήρξε μια περίοδος στη ζωή της - μετά τα 25 χρόνια γάμου με τον ηθοποιό Χάρι Χάμλιν (Harry Hamlin) - που δεν ενδιαφερόταν καθόλου για σεξ. «Είχα χάσει το μότζο μου. Δύσκολο να το πιστέψει κάποιος, σωστά; Συνήλθα όταν έκανα το πρώτο μου παιδί.»

Η ηθοποιός περιγράφει στο βιβλίο της τους τρόπους με τους οποίους βρήκε ξανά τον ερωτισμό της. Τα πρώτα βήματα έγιναν σε μια τάξη χορού σε στύλο, όπου ξαναβρήκε τη σεξουαλικότητά της!