Η «τσατσά» του Playboy παίζει στο ίντερνετ

28.03.2013
Εδώ ο κόσμος χάνεται και η ξανθιά χτενίζεται! Για τη «δούλα και κυρά » κυρία Χέφνερ τα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές στο παρελθόν. Τι είναι 60 χρόνια διαφορά ηλικίας άμα υπάρχει αγάπη; Τίποτα! Ο 86χρονος ιδρυτής του Playboy, Χιου Χέφνερ (Hugh Hefner) και η νέα του σύζυγος Κρίσταλ Χάρις (Crystal Harris), μόλις 26-27 ετών, συνεχίσουν τον κοινό τους βίο στην έπαυλη του Playboy. Από εκεί η κυρία Χέφνερ φωτογραφίζει τον εαυτό της και ανεβάζει στο twitter σέξι πόζες της. Αυτή τη φορά έριξε κάτι απλό επάνω της... μια κατακκόκινη βινίλ ολόσωμη φόρμα με σατανικό ντεκολτέ ... Να θυμίσουμε ότι οι δυό τους είχαν σχεδιάσει να παντρευτούν και το 2011, όμως η 26χρονη την τελευταία στιγμή είχε ακύρωσει το γάμο (!!) Χιού και Χάρις γνωρίστηκαν τις απόκριες του 2008 και το ζεύγος άρχισε να βγαίνει ραντεβού τον Ιανουάριο του 2009, ενώ ο Χιού είχε ήδη «δεσμό» με τις τότε 20χρονες δίδυμες, Κριστίνα και Καρίσα Σάνον (Kristina & Karissa Shannon).

Εδώ ο κόσμος χάνεται και η ξανθιά χτενίζεται! Για τη «δούλα και κυρά » κυρία Χέφνερ τα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές στο παρελθόν. Τι είναι 60 χρόνια διαφορά ηλικίας άμα υπάρχει αγάπη; Τίποτα! Ο 86χρονος ιδρυτής του Playboy, Χιου Χέφνερ (Hugh Hefner) και η νέα του σύζυγος Κρίσταλ Χάρις (Crystal Harris), μόλις 26-27 ετών, συνεχίσουν τον κοινό τους βίο στην έπαυλη του Playboy. Από εκεί η κυρία Χέφνερ φωτογραφίζει τον εαυτό της και ανεβάζει στο twitter σέξι πόζες της. Αυτή τη φορά έριξε κάτι απλό επάνω της... μια κατακκόκινη βινίλ ολόσωμη φόρμα με σατανικό ντεκολτέ ...

Να θυμίσουμε ότι οι δυό τους είχαν σχεδιάσει να παντρευτούν και το 2011, όμως η 26χρονη την τελευταία στιγμή είχε ακύρωσει το γάμο (!!) Χιού και Χάρις γνωρίστηκαν τις απόκριες του 2008 και το ζεύγος άρχισε να βγαίνει ραντεβού τον Ιανουάριο του 2009, ενώ ο Χιού είχε ήδη «δεσμό» με τις τότε 20χρονες δίδυμες, Κριστίνα και Καρίσα Σάνον (Kristina & Karissa Shannon).