Αυτό είναι το νέο αμόρε του Κασιδιάρη!

11.06.2013
Τα πηγαδάκια το ψιθυρίζουν καιρό τώρα και μάλλον είναι αλήθεια. Πρόκειται για έναν έρωτα που ξεκίνησε μέσα στο κτίριο της Βουλής. Εκείνος νέος, ωραίος και ακραίος, με πολλές αμφιλεγόμενες κριτικές και δηλώσεις «βόμβα»στο ενεργητικό του. Εκείνη ωραιοτάτη, με τον τίτλο της «Μις Τουρισμός» 2012 στις αποσκευές της, νυν εργαζόμενη στη Βουλή ως γραμματέας βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Ο λόγος για τον Ηλία Κασιδιάρη και τη Θεσσαλονικιά Έλενα Κωνσταντινίδου που – όπως όλα δείχνουν- αποτελούν ζευγάρι και μάλιστα πρόσφατα έκαναν κοινή εμφάνιση σε εγκαίνια του νέου γραφείου της Χρυσής Αυγής στο Γύθειο. Ρίξε μια ματιά και στην πρώην του βουλευτή, αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου...

Τα πηγαδάκια το ψιθυρίζουν καιρό τώρα και μάλλον είναι αλήθεια. Πρόκειται για έναν έρωτα που ξεκίνησε μέσα στο κτίριο της Βουλής. Εκείνος νέος, ωραίος και ακραίος, με πολλές αμφιλεγόμενες κριτικές και δηλώσεις «βόμβα»στο ενεργητικό του. Εκείνη ωραιοτάτη, με τον τίτλο της «Μις Τουρισμός» 2012 στις αποσκευές της, νυν εργαζόμενη στη Βουλή ως γραμματέας βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο λόγος για τον Ηλία Κασιδιάρη και τη Θεσσαλονικιά Έλενα Κωνσταντινίδου που – όπως όλα δείχνουν- αποτελούν ζευγάρι και μάλιστα πρόσφατα έκαναν κοινή εμφάνιση σε εγκαίνια του νέου γραφείου της Χρυσής Αυγής στο Γύθειο.

Ρίξε μια ματιά και στην πρώην του βουλευτή, αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου...