Γυμνή ξεπέτα για την... Peta

14.06.2013
Μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές διαφημιστικές εκστρατείες και η παρούσα δεν αποτελεί εξαίρεση! Η φιλοζωική οργάνωση PETA έγδυσε τέσσερα από τα πιο όμορφα κορίτσια της Αμερικής για να πείσει το κοινό να σταματήσει να φοράει γούνες από το δέρμα ζώων. Τέσσερις εστεμμένες Miss USA γδύθηκαν για την πρόσφατη αφίσα της Peta, υπονοώντας ότι είναι απαράδεκτο να συμπεριλαμβάνονται οι γούνες στα δώρα που δίνουν οι διοργανωτές των διαγωνισμών ομορφιάς στις νικήτριες. «Αισθάνομαι αηδία που φορούσα το δέρμα αυτού του ζωντανού πλάσματος στο κορμί μου και αισθανόμουν όμορφη. Αν αυτό συνέβαινε με το δέρμα ενός ανθρώπου θα ήμασταν εξοργισμένοι.» Αυτό δήλωσε η 35χρονη Σάντι Φινεσέι (Shandi Finnessey), Miss USA 2004. Μαζί της στην αφίσα ποζάρουν: η επίσης Miss USA Αλίσα Καμπανέλα (Alyssa Campanella, 2011), η Σούζι Καστίγιο (Susie Castillo, 2003) και η Σάνα Μοακλέρ (Shanna Moakler), που πλέον κάνει καριέρα ως ριάλιτι σταρ.

Μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές διαφημιστικές εκστρατείες και η παρούσα δεν αποτελεί εξαίρεση! Η φιλοζωική οργάνωση PETA έγδυσε τέσσερα από τα πιο όμορφα κορίτσια της Αμερικής για να πείσει το κοινό να σταματήσει να φοράει γούνες από το δέρμα ζώων.

Τέσσερις εστεμμένες Miss USA γδύθηκαν για την πρόσφατη αφίσα της Peta, υπονοώντας ότι είναι απαράδεκτο να συμπεριλαμβάνονται οι γούνες στα δώρα που δίνουν οι διοργανωτές των διαγωνισμών ομορφιάς στις νικήτριες.

«Αισθάνομαι αηδία που φορούσα το δέρμα αυτού του ζωντανού πλάσματος στο κορμί μου και αισθανόμουν όμορφη. Αν αυτό συνέβαινε με το δέρμα ενός ανθρώπου θα ήμασταν εξοργισμένοι.» Αυτό δήλωσε η 35χρονη Σάντι Φινεσέι (Shandi Finnessey), Miss USA 2004.

Μαζί της στην αφίσα ποζάρουν: η επίσης Miss USA Αλίσα Καμπανέλα (Alyssa Campanella, 2011), η Σούζι Καστίγιο (Susie Castillo, 2003) και η Σάνα Μοακλέρ (Shanna Moakler), που πλέον κάνει καριέρα ως ριάλιτι σταρ.