Η Βικτόρια Ξυπολιτάκη μάς πετάει τα μάτια έξω

17.06.2013
Έχουμε δει και αν έχουμε δει γυμνές και αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις από τις αδελφές Ξυπολιτάκη (Xipolitakis)! Να κολάζουν τίγρεις και άγρια θηρία, να φωτογραφίζονται ως ελληνίδες σκλάβες και να δείχνουν ποικιλοτρόπως κάθε πτυχή του σώματός τους!!! Τώρα η Βικτόρια Ξυπολιτάκη ξεγυμνώνεται για λογαριασμό του περιοδικού Extremo (τεύχος Μαίου 2013) και ξεσηκώνει τα ανδρικά πλήθη που πίνουν νερό πλέον στο όνομά της! Μην ξεχνάτε άλλωστε πως η κοπέλα δε διστάζει να γυρίσει ακόμη και πορνό! Σας θυμίζουμε πως οι αδελφές Ξυπολιτάκη έχουν Έλληνες παππούδες και κατάγονται από τη Σάμο!

Έχουμε δει και αν έχουμε δει γυμνές και αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις από τις αδελφές Ξυπολιτάκη (Xipolitakis)! Να κολάζουν τίγρεις και άγρια θηρία, να φωτογραφίζονται ως ελληνίδες σκλάβες και να δείχνουν ποικιλοτρόπως κάθε πτυχή του σώματός τους!!!

Τώρα η Βικτόρια Ξυπολιτάκη ξεγυμνώνεται για λογαριασμό του περιοδικού Extremo (τεύχος Μαίου 2013) και ξεσηκώνει τα ανδρικά πλήθη που πίνουν νερό πλέον στο όνομά της! Μην ξεχνάτε άλλωστε πως η κοπέλα δε διστάζει να γυρίσει ακόμη και πορνό! Σας θυμίζουμε πως οι αδελφές Ξυπολιτάκη έχουν Έλληνες παππούδες και κατάγονται από τη Σάμο!