Οι δίδυμες φωτιά και οι πορνοταινίες τους

08.07.2013
Άλλη μια καυτή εμφάνιση για τις σέξι ομοζυγωτικές δίδυμες Κριστίνα και Καρίσα Σάνον (Kristina και Karissa Shannon), που έβαλαν φωτιά με φωτογράφησή τους σε πισίνα του Μπέβερλι Χιλς. Μετά το πέρασμά τους από το βρετανικό Celebrity Big Brother, τα κορίτσια του Χιού Χέφνερ άφησαν τα τζακούζι κι έπιασαν τις πισίνες. Έπλεξαν τα μαλλιά τους κοτσιδάκια και σαν νύμφες αναδύθηκαν με μαγιό-εσώρουχα, κάνοντας διαφήμιση στον... πλαστικό χειρουργό τους! Να θυμίσουμε ότι οι σέξι αδελφούλες γεννήθηκαν στις 8 Οκτωβρίου 1989 στο Μίσιγκαν. Η σεξουαλικότητα και το καυτό παρουσιαστικό τους δεν άργησαν να εκτιμηθούν, καθώς ο Χιου Χέφνερ τις φιλοξένησε για πολύ καιρό στο διάσημο μέγαρο του Playboy και τις μεταμόρφωσε σε … κατοικίδια Κουνελάκια. H Καρίσα έχει γυρίσει σέξι ταινία με τη Χέιντι Μοντάγκ (Heidi Montag) το 2010 και με τον Sam Jones III του Smallville, ενώ ο Χιού Χέφνερ έχει στη διάθεσή του υλικό για 50 μεγάλου μήκους ταινίες και με τις δύο αδερφές!

Άλλη μια καυτή εμφάνιση για τις σέξι ομοζυγωτικές δίδυμες Κριστίνα και Καρίσα Σάνον (Kristina και Karissa Shannon), που έβαλαν φωτιά με φωτογράφησή τους σε πισίνα του Μπέβερλι Χιλς. Μετά το πέρασμά τους από το βρετανικό Celebrity Big Brother, τα κορίτσια του Χιού Χέφνερ άφησαν τα τζακούζι κι έπιασαν τις πισίνες. Έπλεξαν τα μαλλιά τους κοτσιδάκια και σαν νύμφες αναδύθηκαν με μαγιό-εσώρουχα, κάνοντας διαφήμιση στον... πλαστικό χειρουργό τους!

Να θυμίσουμε ότι οι σέξι αδελφούλες γεννήθηκαν στις 8 Οκτωβρίου 1989 στο Μίσιγκαν. Η σεξουαλικότητα και το καυτό παρουσιαστικό τους δεν άργησαν να εκτιμηθούν, καθώς ο Χιου Χέφνερ τις φιλοξένησε για πολύ καιρό στο διάσημο μέγαρο του Playboy και τις μεταμόρφωσε σε … κατοικίδια Κουνελάκια. H Καρίσα έχει γυρίσει σέξι ταινία με τη Χέιντι Μοντάγκ (Heidi Montag) το 2010 και με τον Sam Jones III του Smallville, ενώ ο Χιού Χέφνερ έχει στη διάθεσή του υλικό για 50 μεγάλου μήκους ταινίες και με τις δύο αδερφές!