Ξεχειλίζει από... παντού

12.07.2013
Ξεχειλίζει από παντού η Τζόντι Μαρς (Jodie Marsh) στη φωτογραφία που ανέβασε στο twitter από την παραλία. Το σούπερ μικροσκοπικό μαγιό στο χρώμα του δέρματος ίσα ίσα καλύπτει το πλούσιο στήθος της, ενώ η βρετανίδα τηλεπερσόνα και μοντέλα ποζάρει σουφρώνοντας προκλητικά τα χειλάκια της. Σας θυμίζουμε πως η αγαπημένη μας Τζόντι έχει χτίσει με πολύ κόπο το κορμί της και έχει κερδίσει ουκ ολίγες διακρίσεις για γι΄αυτό στο bodybuilding. Εχει μάλιστα διατελέσει μερικώς λεσβία και στο παρελθόν είχε και το δικό της ριάλιτι με τίτλο «Totally Jodie Marsh».

Ξεχειλίζει από παντού η Τζόντι Μαρς (Jodie Marsh) στη φωτογραφία που ανέβασε στο twitter από την παραλία. Το σούπερ μικροσκοπικό μαγιό στο χρώμα του δέρματος ίσα ίσα καλύπτει το πλούσιο στήθος της, ενώ η βρετανίδα τηλεπερσόνα και μοντέλα ποζάρει σουφρώνοντας προκλητικά τα χειλάκια της.

Σας θυμίζουμε πως η αγαπημένη μας Τζόντι έχει χτίσει με πολύ κόπο το κορμί της και έχει κερδίσει ουκ ολίγες διακρίσεις για γι΄αυτό στο bodybuilding. Εχει μάλιστα διατελέσει μερικώς λεσβία και στο παρελθόν είχε και το δικό της ριάλιτι με τίτλο «Totally Jodie Marsh».