Φαίη Σκορδά: Sexy και όποιος... άντεξει

18.07.2013
Παρα λίγο να κάνει καρέ της… ντάμας η Φαίη Σκορδά αυτήν την εβδομάδα, αφού φωτογραφίες της με –διαφορετικά παρακαλώ- μαγιό πρωτοστατούν σε τρία εβδομαδιαία περιοδικά (Hello, Ok, You) που πλέκουν ύμνους για το σώμα της. Και δεν έχουν άδικο. Η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια διατηρεί ένα καθόλα άψογο σώμα που θα ζήλευαν πολλές! Απολαύστε λοιπόν τη Φαίη στην Κεφαλονιά με καυτό μαύρο μαγιό, στον αγαπημένο της Αστέρα Βουλιαγμένης με floral καλοκαιρινή εμφάνιση, αλλά και σε μία σεξι προηγούμενη καλοκαιρινή εμφάνιση.

Παρα λίγο να κάνει καρέ της… ντάμας η Φαίη Σκορδά αυτήν την εβδομάδα, αφού φωτογραφίες της με –διαφορετικά παρακαλώ- μαγιό πρωτοστατούν σε τρία εβδομαδιαία περιοδικά (Hello, Ok, You) που πλέκουν ύμνους για το σώμα της. Και δεν έχουν άδικο.

Η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια διατηρεί ένα καθόλα άψογο σώμα που θα ζήλευαν πολλές! Απολαύστε λοιπόν τη Φαίη στην Κεφαλονιά με καυτό μαύρο μαγιό, στον αγαπημένο της Αστέρα Βουλιαγμένης με floral καλοκαιρινή εμφάνιση, αλλά και σε μία σεξι προηγούμενη καλοκαιρινή εμφάνιση.