Τσουρουφλιστή Αλεξανδράκη καβάλα στο... δελφίνι

24.07.2013
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μπορεί άνετα να κερδίσει τον τίτλο της πιο καυτής κορμάρας του καλοκαιριού. Πριν λίγες μέρες φωτογραφήθηκε στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή και μας πέταξε τα μάτια έξω… και τώρα ξαναφωτογραφίζεται ακόμη πιο προκλητικά ως αοιδός για το εξώφυλλο του cd «Crazy Beach»! Πρόκειται για μία συλλογή με τις dance επιτυχίες του καλοκαιριού και στο ομώνυμο τραγούδι η Αλεξανδράκη κάνει τα φωνητικά. Απολαυστε το τσουρουφλιστό backstage της φωτογράφησης και κρατήστε την ανάσα σας γιατό… ειδικά η φωτογραφία που καβαλά ένα φουσκωτό δελφίνι προμηνύει πως έπεται και …συνέχεια!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μπορεί άνετα να κερδίσει τον τίτλο της πιο καυτής κορμάρας του καλοκαιριού. Πριν λίγες μέρες φωτογραφήθηκε στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή και μας πέταξε τα μάτια έξω… και τώρα ξαναφωτογραφίζεται ακόμη πιο προκλητικά ως αοιδός για το εξώφυλλο του cd «Crazy Beach»!

Πρόκειται για μία συλλογή με τις dance επιτυχίες του καλοκαιριού και στο ομώνυμο τραγούδι η Αλεξανδράκη κάνει τα φωνητικά.

Απολαυστε το τσουρουφλιστό backstage της φωτογράφησης και κρατήστε την ανάσα σας γιατό… ειδικά η φωτογραφία που καβαλά ένα φουσκωτό δελφίνι προμηνύει πως έπεται και …συνέχεια!