Ποιες σταρ «τρομπάρουν» τα οπίσθιά τους...

08.08.2013
Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε πιο σφικτά, υπερυψωμένα, στρογγυλά και ζουμπουρλούδικα οπίσθια; Αν η φύση δεν έχει προνοήσει, η επιστήμη έρχεται να λύσει το θέμα με ειδικές τεχνικές αυξητικής γλουτών. Ο όρος είναι «butt implants», δηλαδή ενθέματα οπισθίων και είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις στον κόσμο. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να «τρομπάρει» κανείς τα οπίσθιά του, πάντως εμείς ψάξαμε στο διαδίκτυο και βρήκαμε διασημότητες που φημολογείται (ή είναι απόλυτα φανερό) ότι έχουν στρογγυλέψει τα πωπουδάκια τους για το καλό της ... τέχνης τους, βεβαίως, βεβαίως! Οι δίδυμες ιέρειες του Playboy Κριστίνα και Καρίσα Σάνον, η Κιμ Καρντάσιαν, η Κλαούντια Γκαλάντι, η πορνοστάρ Τζένα Τζέιμσον, η περί πολλών πλαστικών ξανθιά σελέμπριτι Χάιντι Μοντάγκ, η τραγουδίστρια Νίκι Μινάζ και η θεά Κοκό... έχουν σίγουρα πειράξει τα μαλακά τους μόρια! Δες το απίστευτο βιντεάκι με αποτυχημένη επέμβαση σε οπίσθια που στριφογυρνάνε!

Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε πιο σφικτά, υπερυψωμένα, στρογγυλά και ζουμπουρλούδικα οπίσθια; Αν η φύση δεν έχει προνοήσει, η επιστήμη έρχεται να λύσει το θέμα με ειδικές τεχνικές αυξητικής γλουτών. Ο όρος είναι «butt implants», δηλαδή ενθέματα οπισθίων και είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις στον κόσμο. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να «τρομπάρει» κανείς τα οπίσθιά του, πάντως εμείς ψάξαμε στο διαδίκτυο και βρήκαμε διασημότητες που φημολογείται (ή είναι απόλυτα φανερό) ότι έχουν στρογγυλέψει τα πωπουδάκια τους για το καλό της ... τέχνης τους, βεβαίως, βεβαίως!

Οι δίδυμες ιέρειες του Playboy Κριστίνα και Καρίσα Σάνον, η Κιμ Καρντάσιαν, η Κλαούντια Γκαλάντι, η πορνοστάρ Τζένα Τζέιμσον, η περί πολλών πλαστικών ξανθιά σελέμπριτι Χάιντι Μοντάγκ, η τραγουδίστρια Νίκι Μινάζ και η θεά Κοκό... έχουν σίγουρα πειράξει τα μαλακά τους μόρια!

Δες το απίστευτο βιντεάκι με αποτυχημένη επέμβαση σε οπίσθια που στριφογυρνάνε!