«Δεν έχω φορέσει ποτέ εσώρουχο!»

13.08.2013
Δεν της αρέσει, δεν τη βολεύει, είναι ενοχλητικό! Στο talk show της Τζόαν Ρίβερς (Joan Rivers) βρέθηκε το εξωτικό μοντέλο του Sports Illustrated, Κρίσι Τίγκεν (Chrissy Teigen) και έκανε πολύ προσωπικές εκμυστηρεύσεις. Η 27χρονη καλλονή που πρόσφατα φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για το περιοδικό GQ σόκαρε μέχρι και την αεικίνητη τηλεπαρουσιάστρια Ρίβερς όταν αποκάλυψε ότι δεν φοράει ΠΟΤΕ εσώρουχο γιατί δεν της αρέσει! «Δεν έχω φορέσει ποτέ εσώρουχο στη ζωή μου. Ούτε τώρα φοράω. Αν και μάλλον διάλεξα πολύ κοντό φόρεμα. Έπρεπε να το τεστάρω πριν. Δεν φανταζόμουν ότι το να κάθομαι θα αποτελούσε τόση πρόκληση». Τι να πει κανείς... Άλλες τις εξαναγκάζουν να τα βγάζουν και άλλες τις εξαναγκάζουν να τα... βάζουν! Η Ταϊλανδό-Νορβηγίδα από τη Γιούτα, Κριστίνα, είναι το κορίτσι του τραγουδιστή και συνθέτη Τζον Λέτζεντ (John Legend) και έκανε το ντεμπούτο της στο Sports Illustrated, τη Victoria’s Secret και το περιοδικό MAXIM.

Δεν της αρέσει, δεν τη βολεύει, είναι ενοχλητικό! Στο talk show της Τζόαν Ρίβερς (Joan Rivers) βρέθηκε το εξωτικό μοντέλο του Sports Illustrated, Κρίσι Τίγκεν (Chrissy Teigen) και έκανε πολύ προσωπικές εκμυστηρεύσεις. Η 27χρονη καλλονή που πρόσφατα φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για το περιοδικό GQ σόκαρε μέχρι και την αεικίνητη τηλεπαρουσιάστρια Ρίβερς όταν αποκάλυψε ότι δεν φοράει ΠΟΤΕ εσώρουχο γιατί δεν της αρέσει! «Δεν έχω φορέσει ποτέ εσώρουχο στη ζωή μου. Ούτε τώρα φοράω. Αν και μάλλον διάλεξα πολύ κοντό φόρεμα. Έπρεπε να το τεστάρω πριν. Δεν φανταζόμουν ότι το να κάθομαι θα αποτελούσε τόση πρόκληση». Τι να πει κανείς... Άλλες τις εξαναγκάζουν να τα βγάζουν και άλλες τις εξαναγκάζουν να τα... βάζουν!

Η Ταϊλανδό-Νορβηγίδα από τη Γιούτα, Κριστίνα, είναι το κορίτσι του τραγουδιστή και συνθέτη Τζον Λέτζεντ (John Legend) και έκανε το ντεμπούτο της στο Sports Illustrated, τη Victoria’s Secret και το περιοδικό MAXIM.