Οι πιο «φραγκάτες» κορμάρες στον κόσμο

22.08.2013
Είναι νέες, είναι όμορφες, είναι σέξι και είναι και ... πάμπλουτες! Το περιοδικό Forbes κυκλοφόρησε τη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο και φυσικά στο νούμερο ένα φιγουράρει η Βραζιλιάνα καλλονή Ζιζέλ, που παραμένει το πιο πλούσιο μοντέλο στον κόσμο και για το 2013. Η "φρεγάτα" Ζιζέλ (Gisele Bundchen) μέσα σε ένα χρόνο έβαλε στο λογαριασμό της 42 εκατ. δολάρια, διαφημίζοντας φίρμες όπως οι: H&M, Chanel, Pantene και David Yurman, όπως επίσης τα σανδάλια με την υπογραφή της και τη δική της φίρμα εσωρούχων. Δεύτερη στη λίστα η Αυστραλή Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) με μόνο 7.2 εκατ. δολάρια και συμβόλαια τουλάχιστον 6 φορές χαμηλότερα από τη Ζιζέλ. Ακολουθούν, η Βραζιλιάνα Αντριάνα Λίμα (Adriana Lima), τέταρτη η Βρετανή Κέιτ Μος (Kate Moss) και πέμπτη η 25χρονη Κινέζα Λιού Γουέν (Liu Wen). Νέα είσοδος στη λίστα και το νούμερο οκτώ, η Πορτορικανή Σμολς (Joan Smalls), η πρώτη Λατίνα πρέσβειρα ομορφιάς της Estée Lauder το 2010. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι 8 από τα 10 κορυφαία μοντέλα της λίστας είναι ή έχουν διατελέσει Άγγελοι της Victoria's Secret. Οι συνεργάτες του περιοδικού Forbes προβλέπουν ότι στη λίστα του χρόνου θα περιλαμβάνονται και τα ονόματα των ραγδαία ανερχόμενων μοντέλων, Κάρλι Κλος (Karlie Kloss) και Κέιτ Άπτον (Kate Upton), ενώ δεν αποκλείεται ένα δυναμικό comeback της Αλεσάντρα Αμπρόζιο (Alessandra Ambrosio). X.T.

Είναι νέες, είναι όμορφες, είναι σέξι και είναι και ... πάμπλουτες! Το περιοδικό Forbes κυκλοφόρησε τη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο και φυσικά στο νούμερο ένα φιγουράρει η Βραζιλιάνα καλλονή Ζιζέλ, που παραμένει το πιο πλούσιο μοντέλο στον κόσμο και για το 2013.

Η "φρεγάτα" Ζιζέλ (Gisele Bundchen) μέσα σε ένα χρόνο έβαλε στο λογαριασμό της 42 εκατ. δολάρια, διαφημίζοντας φίρμες όπως οι: H&M, Chanel, Pantene και David Yurman, όπως επίσης τα σανδάλια με την υπογραφή της και τη δική της φίρμα εσωρούχων.

Δεύτερη στη λίστα η Αυστραλή Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) με μόνο 7.2 εκατ. δολάρια και συμβόλαια τουλάχιστον 6 φορές χαμηλότερα από τη Ζιζέλ.

Ακολουθούν, η Βραζιλιάνα Αντριάνα Λίμα (Adriana Lima), τέταρτη η Βρετανή Κέιτ Μος (Kate Moss) και πέμπτη η 25χρονη Κινέζα Λιού Γουέν (Liu Wen). Νέα είσοδος στη λίστα και το νούμερο οκτώ, η Πορτορικανή Σμολς (Joan Smalls), η πρώτη Λατίνα πρέσβειρα ομορφιάς της Estée Lauder το 2010.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι 8 από τα 10 κορυφαία μοντέλα της λίστας είναι ή έχουν διατελέσει Άγγελοι της Victoria's Secret. Οι συνεργάτες του περιοδικού Forbes προβλέπουν ότι στη λίστα του χρόνου θα περιλαμβάνονται και τα ονόματα των ραγδαία ανερχόμενων μοντέλων, Κάρλι Κλος (Karlie Kloss) και Κέιτ Άπτον (Kate Upton), ενώ δεν αποκλείεται ένα δυναμικό comeback της Αλεσάντρα Αμπρόζιο (Alessandra Ambrosio).

X.T.