H ολόγυμνη Σέιμουρ έφαγε 'X' από το Facebook

27.08.2013
Παρά την ηλικία της και παρά τα τέσσερα παιδιά που έχει φέρει στον κόσμο περνάει τη δεύτερη εφηβεία της. Το 45χρονο μοντέλο Στέφανι Σέιμουρ (Stephanie Seymour), φωτογραφίζεται ολόγυμνη στο περιοδικό Interview και προκαλεί ρίγη αναστάτωσης. Δεν είναι, φυσικά, η πρώτη φορά που η ιέρεια της Victoria's Secret φωτογραφίζεται ολόγυμνη. Στα τέλη του '80 αρχές '90 η Σέιμουρ ήταν ένα από τα πιο γνωστά κορμιά του Sports Illustrated της Vogue και της εταιρείας Victoria's Secret. Το 1991 και το 1993 η Σέιμουρ πόζαρε για το Playboy. Αν ψάξει κάποιος στο διαδίκτυο τις πάλαι ποτέ φωτογραφήσεις της, θα καταλάβει ότι αυτό το μοντέλο ήταν ... γυμνίστρια της μόδας. Στο egotastic.com διαβάζουμε ότι οι συνεργάτες του περιοδικού έφαγαν απαγόρευση από το facebook όταν ανέβασαν την ολόγυμνη φωτογράφηση της Σέιμουρ στο Interview. Υπερβολικό; Μπορεί, αλλά η Στεφ ρούχο δεν ρίχνει απάνω της!

Παρά την ηλικία της και παρά τα τέσσερα παιδιά που έχει φέρει στον κόσμο περνάει τη δεύτερη εφηβεία της. Το 45χρονο μοντέλο Στέφανι Σέιμουρ (Stephanie Seymour), φωτογραφίζεται ολόγυμνη στο περιοδικό Interview και προκαλεί ρίγη αναστάτωσης. Δεν είναι, φυσικά, η πρώτη φορά που η ιέρεια της Victoria's Secret φωτογραφίζεται ολόγυμνη.

Στα τέλη του '80 αρχές '90 η Σέιμουρ ήταν ένα από τα πιο γνωστά κορμιά του Sports Illustrated της Vogue και της εταιρείας Victoria's Secret. Το 1991 και το 1993 η Σέιμουρ πόζαρε για το Playboy. Αν ψάξει κάποιος στο διαδίκτυο τις πάλαι ποτέ φωτογραφήσεις της, θα καταλάβει ότι αυτό το μοντέλο ήταν ... γυμνίστρια της μόδας.

Στο egotastic.com διαβάζουμε ότι οι συνεργάτες του περιοδικού έφαγαν απαγόρευση από το facebook όταν ανέβασαν την ολόγυμνη φωτογράφηση της Σέιμουρ στο Interview. Υπερβολικό; Μπορεί, αλλά η Στεφ ρούχο δεν ρίχνει απάνω της!