Μοιράζει εγκεφαλικά με τις ζαρτιέρες της

01.10.2013
Τα λόγια είναι περιττά όταν από τη μια έχουμε τα πιο καυτά εσώρουχα από τη νέα καμπάνια γνωστού οίκου και από την άλλη ένα αποφασισμένο και έτοιμο για όλα 22χρονο μοντέλο ονόματι Νικόλ Μέγερ (Nicole Meyer). Η σχεδόν δίμετρη Νικόλ μάς έρχεται από την Νότια Αφρική (χώρα με παράδοση στην εξαγωγή top class θηλυκών) και θεωρείται το νέο μεγάλο ταλέντο στο χώρο του μόντελινγκ. Και φυσικά δεν έχουμε κανένα λόγο να διαφωνήσουμε.. διαβάστε και …αναστενάξτε: ύψος: 1,76 – βάρος: 63 κιλά - αναλογίες: 86-63-91, προσθέτοντας τα γαλαζοπράσσινα μάτια της και τα υπέροχα καστανά μαλλιά της, την αισθησιακή της φύση και τον κολασμένο ερωτισμό που αποπνέει, παίρνουμε μια από τις πιο συγκινητικές φωτογραφίες για εσώρουχα που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα.

Τα λόγια είναι περιττά όταν από τη μια έχουμε τα πιο καυτά εσώρουχα από τη νέα καμπάνια γνωστού οίκου και από την άλλη ένα αποφασισμένο και έτοιμο για όλα 22χρονο μοντέλο ονόματι Νικόλ Μέγερ (Nicole Meyer).

Η σχεδόν δίμετρη Νικόλ μάς έρχεται από την Νότια Αφρική (χώρα με παράδοση στην εξαγωγή top class θηλυκών) και θεωρείται το νέο μεγάλο ταλέντο στο χώρο του μόντελινγκ. Και φυσικά δεν έχουμε κανένα λόγο να διαφωνήσουμε.. διαβάστε και …αναστενάξτε: ύψος: 1,76 – βάρος: 63 κιλά - αναλογίες: 86-63-91, προσθέτοντας τα γαλαζοπράσσινα μάτια της και τα υπέροχα καστανά μαλλιά της, την αισθησιακή της φύση και τον κολασμένο ερωτισμό που αποπνέει, παίρνουμε μια από τις πιο συγκινητικές φωτογραφίες για εσώρουχα που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα.