Μ΄αυτές τις καμπύλες σε πιάνει... ίλιγγος

01.10.2013
Οι ζουμπουρλίδικες καμπύλες της προκαλούν ίλιγγο στο ανδρικό φύλο, ενώ η νέα της φωτογράφηση για γνωστή εταιρεία εσωρούχων ζαλίζει ακόμη και τον συντηρητικό. Η 26χρονη Γουίτνεϊ Τόμσον (Whitney Thompson) σίγουρα δεν είναι ένα συνηθισμένο μοντέλο. Μας εξέπληξε όταν τερμάτισε πρώτη στον δέκατο κύκλο του αμερικανικού «Νext Top Model», κερδίζοντας ακόμη και τους πιο αυστηρούς κριτές του ριάλιτι, ενώ το δίκτυο MSN την ψήφισε ως μία από τις γυναίκες με την περισσότερη επιρροή στον χώρο της μόδας. Τελευταία μάλιστα δημιούργησε ένα dating website για πιο εύσωμες γυναίκες, ενώ φωτογραφήθηκε όπως τη γέννησε η μανούλα της, βγάζοντας τα παχάκια της στη φόρα, προκειμένου να βοηθήσει τις κοπέλες να αγαπήσουν το σώμα τους.

Οι ζουμπουρλίδικες καμπύλες της προκαλούν ίλιγγο στο ανδρικό φύλο, ενώ η νέα της φωτογράφηση για γνωστή εταιρεία εσωρούχων ζαλίζει ακόμη και τον συντηρητικό.

Η 26χρονη Γουίτνεϊ Τόμσον (Whitney Thompson) σίγουρα δεν είναι ένα συνηθισμένο μοντέλο. Μας εξέπληξε όταν τερμάτισε πρώτη στον δέκατο κύκλο του αμερικανικού «Νext Top Model», κερδίζοντας ακόμη και τους πιο αυστηρούς κριτές του ριάλιτι, ενώ το δίκτυο MSN την ψήφισε ως μία από τις γυναίκες με την περισσότερη επιρροή στον χώρο της μόδας.

Τελευταία μάλιστα δημιούργησε ένα dating website για πιο εύσωμες γυναίκες, ενώ φωτογραφήθηκε όπως τη γέννησε η μανούλα της, βγάζοντας τα παχάκια της στη φόρα, προκειμένου να βοηθήσει τις κοπέλες να αγαπήσουν το σώμα τους.