Οι μαύροι θέλουν το γυμνό κορμί της

07.10.2013
Μεγάλη αναστάτωση παρατηρήθηκε το τελευταίο διάστημα στο νοτιότερο σημείο της Μαύρης Ηπείρου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι φυλές της περιοχής έχουν κατεβεί στο μονοπάτι του «κυνηγιού». Ποιόν έχουν βάλει στο μάτι άραγε; Η απάντηση είναι απλή: την Μόνικα Ορντόφσκα (Monika Ordowska), το διάσημο μοντέλο από την Πολωνία που γδύθηκε για τις ανάγκες της φωτογράφισης που έγινε για λογαριασμό του Πολωνικού Playboy. Το σκηνικό που προτιμήθηκε ήταν μια παραλία της Νοτίου Αφρικής και όπως καταλαβαίνετε μόλις ο καυτός αφρικανικός ήλιος χάιδεψε το ολόγυμνο (εξίσου) καυτό κορμί της 23χρονης καλλονής, τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο! Δικαιολογημένα οι ιθαγενείς των τοπικών φυλών την ψάχνουν για να εκφράσουν τη «λατρεία» τους στην αισθησιακή καστανομάλλα, άλλωστε δεν βλέπουν κάθε μέρα θηλυκά επιπέδου Μόνικα (1,73/ 50 κιλά και αναλογίες 88-60-90)… Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους..

Μεγάλη αναστάτωση παρατηρήθηκε το τελευταίο διάστημα στο νοτιότερο σημείο της Μαύρης Ηπείρου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι φυλές της περιοχής έχουν κατεβεί στο μονοπάτι του «κυνηγιού». Ποιόν έχουν βάλει στο μάτι άραγε;

Η απάντηση είναι απλή: την Μόνικα Ορντόφσκα (Monika Ordowska), το διάσημο μοντέλο από την Πολωνία που γδύθηκε για τις ανάγκες της φωτογράφισης που έγινε για λογαριασμό του Πολωνικού Playboy. Το σκηνικό που προτιμήθηκε ήταν μια παραλία της Νοτίου Αφρικής και όπως καταλαβαίνετε μόλις ο καυτός αφρικανικός ήλιος χάιδεψε το ολόγυμνο (εξίσου) καυτό κορμί της 23χρονης καλλονής, τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο!

Δικαιολογημένα οι ιθαγενείς των τοπικών φυλών την ψάχνουν για να εκφράσουν τη «λατρεία» τους στην αισθησιακή καστανομάλλα, άλλωστε δεν βλέπουν κάθε μέρα θηλυκά επιπέδου Μόνικα (1,73/ 50 κιλά και αναλογίες 88-60-90)… Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους..