Η διάδοχος της Μπαρ Ρεφαέλι είναι κορμί ελληνικό

11.11.2013
Το επώνυμό της είναι Βιτίναρος για να κάνει ρίμα με το... Κορίτσαρος. Η Μαρία Βιτίναρος (Mary Vitinaros) είναι η ελληνο-αυστραλέζα καλλονή που θεωρείται από πολλούς διάδοχος της Ισραηλινής υπερ-μοντέλας, Μπαρ Rεφαέλι (Bar Refaeli). Το κορίτσι από την Πελοπόννησο, σε ηλικία μόλις 21 ετών, έχει ήδη ξεκινήσει την καριέρα της στο διεθνές μόντελινγκ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μελβούρνη και σε ηλικία 19 ετών βγήκε 2η στα καλλιστεία της πατρίδας της, ενώ φέτος βγήκε 4η στα Μις Υφήλιος. Το κορίτσι ονειρευόταν να γίνει η... Ναβρατίλοβα, δηλ. κορυφαία τενίστρια και έκανε αμέτρητες ώρες προπόνηση για να πραγματοποιήσει αυτό το όνειρο. Επειδή όμως όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει, η Μαίρη βρήκε το δρόμο της στην ... πασαρέλα. Ψάχνει έναν άντρα που τον χαρακτηρίζει η απόλυτη ειλικρίνεια και υπόσχεται ότι ο χώρος της ομορφιάς δεν θα την "χαλάσει". Είναι ισχυρογνώμων και παραμένει ψυχρή απέναντι σε ανθρώπους που προσποιούνται. Κάνε παιχνίδι κορίτσι μου... Χ.Τ.

Το επώνυμό της είναι Βιτίναρος για να κάνει ρίμα με το... Κορίτσαρος. Η Μαρία Βιτίναρος (Mary Vitinaros) είναι η ελληνο-αυστραλέζα καλλονή που θεωρείται από πολλούς διάδοχος της Ισραηλινής υπερ-μοντέλας, Μπαρ Rεφαέλι (Bar Refaeli). Το κορίτσι από την Πελοπόννησο, σε ηλικία μόλις 21 ετών, έχει ήδη ξεκινήσει την καριέρα της στο διεθνές μόντελινγκ.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μελβούρνη και σε ηλικία 19 ετών βγήκε 2η στα καλλιστεία της πατρίδας της, ενώ φέτος βγηκε 4η στα Μις Υφήλιος. Το κορίτσι ονειρευόταν να γίνει η... Ναβρατίλοβα, δηλ. κορυφαία τενίστρια και έκανε αμέτρητες ώρες προπόνηση για να πραγματοποιήσει αυτό το όνειρο. Επειδή όμως όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει, η Μαίρη βρήκε το δρόμο της στην ... πασαρέλα.

Ψάχνει έναν άντρα που τον χαρακτηρίζει η απόλυτη ειλικρίνεια και υπόσχεται ότι ο χώρος της ομορφιάς δεν θα την "χαλάσει". Είναι ισχυρογνώμων και παραμένει ψυχρή απέναντι σε ανθρώπους που προσποιούνται. Κάνε παιχνίδι κορίτσι μου...

Χ.Τ.