Τέτοια κορμάρα σε βγάζει νοκ...άουτ

05.03.2014
Η αλήθεια είναι ότι κορίτσια σαν την Αλίν Φρανζό (Aline Franzoi) δεν συναντάς συχνά. Και αυτό γιατί έχει κάνει τα ρινγκ δεύτερο σπίτι της! Η καυτή 22χρονη μοντέλα από το Σάο Πάολο έχει τρελό πάθος με την πυγμαχία και μάλιστα είναι διάσημο ring girl (δηλαδή η κοπέλα που "εισβάλλει" στο ρινγκ στα διαλείμματα και ενημερώνει το κοινό με τις ταμπέλες που δείχνουν τον γύρο ή το σκορ). Η Αλίν φόρεσε τα λιγοστά ρούχα της… δουλειάς και πόζαρε στο φακό του βραζιλιάνικου Playboy ξεσηκώνοντας … πάθη. Ένα είναι σίγουρο. Πως μετά από αυτή τη φωτογράφηση ουρές θα σχηματίζονται στα ταμεία για το ποιος θα κάτσει πιο κοντά στο ρινγκ!

Η αλήθεια είναι ότι κορίτσια σαν την Αλίν Φρανζό (Aline Franzoi) δεν συναντάς συχνά. Και αυτό γιατί έχει κάνει τα ρινγκ δεύτερο σπίτι της! Η καυτή 22χρονη μοντέλα από το Σάο Πάολο έχει τρελό πάθος με την πυγμαχία και μάλιστα είναι διάσημο ring girl (δηλαδή η κοπέλα που "εισβάλλει" στο ρινγκ στα διαλείμματα και ενημερώνει το κοινό με τις ταμπέλες που δείχνουν τον γύρο ή το σκορ).

Η Αλίν φόρεσε τα λιγοστά ρούχα της… δουλειάς και πόζαρε στο φακό του βραζιλιάνικου Playboy ξεσηκώνοντας … πάθη. Ένα είναι σίγουρο. Πως μετά από αυτή τη φωτογράφηση ουρές θα σχηματίζονται στα ταμεία για το ποιος θα κάτσει πιο κοντά στο ρινγκ!