Οι 10 διασημότεροι του κόσμου

13.06.2008
Η θρυλική κυρία της Αμερικάνικης τηλεόρασης Οπρα Γουίνφρει βρίσκεται και φέτος στην κορυφή της λίστας των 100 ισχυροτέρων διασημοτήτων του κόσμου σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του περιοδικού "Forbes".

Η θρυλική κυρία της Αμερικάνικης τηλεόρασης Οπρα Γουίνφρει βρίσκεται και φέτος στην κορυφή της λίστας των 100 ισχυρότερων διασημοτήτων του κόσμου σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του περιοδικού "Forbes".

Την δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο παγκόσμιος πρωταθλητής του γκόλφ Τάιγκερ Γουντς, ενώ στην τρίτη συναντάμε την Αντζελίνα Τζόλι που αφήνει πίσω τον σύζυγο της που βρίσκεται στην 10η θέση.

Ένα επίσης γνωστό ζευγάρι η ποπ σταρ Μπιγιονσέ και ράπερ Τζέι-Ζ καταλαμβάνουν την 4η και 7η θέση αντίστοιχα. Στην 5 θέση είναι ο γόης του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ και ακολουθεί στην 6η ο "πειρατής της Καραϊβικής" Τζόνι Ντέπ.

Το βρετανικό συγκρότημα Police και η συγγραφέας του βιβλίου "Χάρι Πότερ" Τζ.Λ Ρόουλινγκ συμπληρώνουν την δέκάδα.

Σύμφωνα με το Forbes τα έσοδα της κυρίας του τώκ-σώου Οπρα Γουίνφρει έφτασαν τα 275 εκατομμύρια δολάρια το 2007, ενώ του Αμερικάνου παγκόσμιου πρωταθλητή τα 115 εκατομμύρια δολάρια.

Έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός ότι η "βασίλισσα της ποπ" Μαντόνα αλλά και ο ηθοποιός Τόμ Κρούζ εκτοπίστηκαν από την πρώτη δεκάδα και τους συναντάμε στην 21η και 31ή θέση αντίστοιχα.