Άγριοι τσακωμοί στο σπιτικό του ΜακΚόναχι

28.05.2013
Τρία παιδιά έχει με τη σύζυγό του ο διάσημος ηθοποιός, όμως να που, όπως φαίνεται, υπάρχουν σύννεφα στον παράδεισο.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media, η Καμίλα Άλβες (Camila Alves) είναι έξαλλη με τον Μάθιου ΜακΚόναχι (Matthew McConaughey) κυρίως σε ζητήματα διαπαιδαγώγησης.

Το 31χρονο μοντέλο, λέγεται ότι δεν αντέχει άλλο τον χίπικο τρόπο ζωής που διδάσκει στα παιδιά τους ο σύζυγος και παρόλο που κάποτε της άρεσε και της ίδιας, νιώθει ότι χρειάζεται μια αλλαγή. Εκείνος πάλι… δεν καταλαβαίνει τίποτα!

"Ο Μάθιου θέλει να μάθει στα παιδιά να είναι παιδιά και να εξερευνούν τον κόσμο. Δεν θέλει να τους βομβαρδίζει με κανόνες και τιμωρίες", μεταφέρει πηγή του αμερικανικού περιοδικού Srar, τονίζοντας από την άλλη πλευρά ότι η Καμίλα δεν θέλει ο 4χρονος Λίβαϊ, η 3χρονη Βίντα και ο μόλις 5 μηνών Λίβινγκστον να υιοθετήσουν την απόλυτη ανεμελιά του μπαμπά τους.

"Και οι δύο πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους", συνεχίζει η πηγή υπογραμμίζοντας ότι αν δεν το κάνουν θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα.

Κατά τα άλλα δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Καμίλα αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι βασικό σημείο που πρέπει να προσέξουν όλα τα ζευγάρια είναι ότι "εκείνοι πρέπει να έρχονται πάντα πριν από τα παιδιά, γιατί αλλιώς…".

"Ένα βράδυ από εδώ, ένα σαββατοκύριακο από εκεί… πρέπει να βρίσκει χρόνο ο ένας για τον άλλο. Και μετά τα παιδιά", ξεκαθάρισε πρόσφατα η Καμίλα, αλλά όπως φαίνεται, στο μετά… υπάρχει ένα θεματάκι που δεν μπορεί, θα λυθεί..
Ζ. Κ.