Άρχισε ξανά τους εμετούς η Κέιτ

28.06.2013
Λίγες εβδομάδες πριν γίνει μανούλα, η δούκισσα του Κέιμπριτζ λέγεται ότι δεν νιώθει και τόσο καλά. Ξανά. Γιατί, αλήθεια;

Σύμφωνα με την αμερικανική έκδοση του περιοδικού "ΟΚ!", η Κέιτ (Kate) "ανακατεύεται συνέχεια μόνο και μόνο στη σκέψη της γέννας που πλησιάζει ολοένα και περισσότερο".

Πηγές του περιοδικού τονίζουν ότι η κατάσταση της δούκισσας του Κέιμπριτζ έχει γίνει χειρότερη καθώς ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) δεν είναι κοντά της και μάλιστα δεν ξέρει αν προλάβει να φτάσει έγκαιρα για την άφιξη του διαδόχου.

"Είναι τελείως χάλια", τονίζει η πηγή, υπογραμμίζοντας όμως ότι και ο μέλλοντας μπαμπάς δεν είναι και τόσο χαρούμενος καθώς δεν είναι εκεί για να συμπαρασταθεί στην αγαπημένη του.

Αυτό που δίνει, όμως, μεγάλη, χαρά και στους δύο, είναι η σκέψη ότι σε λίγες μόνο εβδομάδες θα κρατούν αγκαλιά το μωράκι τους.

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι οι πρώτοι μήνες της πριγκιπικής εγκυμοσύνης ήταν άσχημοι με τα έντονα συμπτώματα ναυτίας της 32χρονης Κέιτ να τη στέλνουν τελικά στο νοσοκομείο, γεγονός που ανάγκασε το παλάτι να δημοσιεύσει τα νέα της εγκυμοσύνης νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Ζ. Κ.