Έγκυος η πριγκίπισσα του Μονακό;

01.07.2013
Ακόμη ένα μωράκι λέγεται ότι περιμένουν στο μικρό πριγκιπάτο, όπου και πάλι, όμως, από αλλού τους έρχεται!

Και ενώ όλοι περιμένουν νέα για εγκυμοσύνη της πριγκίπισσα Σαρλίν (Charlene), φαίνεται πως δεν την πρόλαβε μόνο ο ανιψιός, αλλά και η ανιψιά.

Τα νέα για το μωράκι του Αντρέα Κασιράγκι (Andrea Casiraghi) επιβεβαιώθηκαν πριν από μερικούς μήνες και τώρα οι φήμες έχουν οργιάσει στο Μονακό για την εγκυμοσύνη της μεγάλης του αδελφής.

Η Σαρλότ Κασιράγκι (Charlotte Casiraghi) –φτυστή η μαμά της, Καρολίνα (Caroline), παρεμπιπτόντως και κούκλα- εμφανίστηκε σε επίσημη εκδήλωση χθες στο πλευρό του θείου Αλβέρτου και ξεσήκωσε θύελλα σχολίων με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα που προσπαθούσε να κρύψει κάτω από ένα ριχτό μπλε ηλεκτρίκ φορεματάκι που φορούσε.

Η 26χρονη γαλαζοαίματη και ο αγαπημένος της, Γκαντ Ελμαλέχ (Gad Elmaleh) έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση επιβεβαιώνοντας το επίσημο της σχέσης τους στον πρόσφατο χορό των ρόδων στο Μονακό.

Φαίνεται όμως ότι οι εξελίξεις τους προλαβαίνουν.

Δεινή αμαζόνα η Σαρλότ έχει να εμφανιστεί σε αγώνες από τον Απρίλιο –πράγμα ύποπτο- ενώ ακόμη άλλη αιτιολογία για την όντως φουσκωμένη κοιλίτσα δεν μπορεί να δοθεί. Δείτε και τις φωτογραφίες για του λόγου το αληθές.

Από το παλάτι –ακόμη- ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί, όμως θεωρείται πια ζήτημα χρόνου να συμβεί και αυτό.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Ελμαλέχ είναι ηθοποιός γαλλομαροκινής καταγωγής και περνά την αγαπημένη του κατά 15 χρόνια. Όσο για την εκτός του γάμου εγκυμοσύνη; Αυτή τείνει πια να θεωρηθεί "έθιμο" ανάμεσα στους εστεμμένους του πριγκιπάτου. Με το καλό.

Ζ. Κ.