Κέιτ & Γουίλιαμ: Ποιος τους έστειλε... προφυλακτικά;

05.07.2013
Λίγες μέρες πριν γίνουν γονείς, οι πρίγκιπες έλαβαν ένα δώρο που προκαλεί –εκτός από ερωτηματικά- πολλά χαμόγελα!

Ο Γουίλιαμ (William) και η Κέιτ (Kate) περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι μέσα στις επόμενες εβδομάδες και εν όψει του ευτυχούς γεγονότος, έχουν λάβει ήδη πολλά δώρα.

Ανάμεσα σε αυτά, ξεχωρίζει σίγουρα το πακετάκι που τους έστειλε η φινλανδική κυβέρνηση που εκτός από ενδιαφέρον, έχει σίγουρα και πολύ χιούμορ.

Η φινλανδική κοινωνική υπηρεσία ασφαλείας "Kela" στέλνει σε όλες τις νέες μανούλες της χώρας ένα πακετάκι για τις πρώτες ανάγκες των πρώτων ημερών στο σπίτι μετά τη γέννα.

Το "κουτί" περιέχει φορμάκια, πετσέτες, βούρτσα, κρέμες πάνες, παιχνιδάκια, επιθέματα στήθους, βιβλιαράκια και διάφορα άλλα, μεταξύ των οποίων και ένα κουτί προφυλακτικά!

"Είμαστε ενθουσιασμένοι για το ευγενικό δώρο που δεχτήκαμε από την φινλανδική κυβέρνηση", δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού στην Daily Mirror συμπληρώνοντας ότι ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ θα θέλουν πολύ να δουν το περιεχόμενό του.

Το πότε μπορεί να μην είναι ακριβές, όμως το πού το γνωρίζουμε καλά. Έτσι ο ή η διάδοχος του ζεύγους αναμένεται στη μαιευτική κλινική όπου γεννήθηκε και ο ίδιος ο Γουίλιαμ πριν από 32 χρόνια, όπου από τις αρχές της εβδομάδας τηλεοπτικά και δημοσιογραφικά συνεργεία άρχισαν να λαμβάνουν θέσεις για το ευτυχές συμβάν.

Ζ. Κ.