Σακίρα: δεν δίνει δεκάρα στον πρώην

05.07.2013
Δικαστής στη Γενεύη δικαίωσε τη διάσημη τραγουδίστρια, απορρίπτοντας την αίτηση του πρώην συντρόφου της για διαφυγόντα –και φυσικά υπέρογκα- κέρδη.

Πριν βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Τζεράρντ Πικέ (Gerard Pique) –με τον οποίο σήμερα έχουν μαζί και ένα αγοράκι- η Σακίρα (Shakira) είχε δεσμό με τον Αντόνιο ντε λα Ρούα (Antonio de La Rua) ο οποίος εκτός από γιος του πρώην προέδρου της Αργεντινής Φερνάντο ντε λα Ρούα (Fernando de la Rua) υπήρξε και ατζέντης της.

Ο δεσμός κράτησε 11 ολόκληρα χρόνια και μάλλον δεν έληξε με τον καλύτερο τρόπο καθώς ο ντε λα Ρούα έκανε μήνυση στην πρώην αγαπημένη του διεκδικώντας το ποσό των $100 εκατομμυρίων για διαφυγόντα κέρδη λόγω αθέτησης συμβολαίου.

Όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος του ντε λα Ρούα, Γουίλιαμ Ρέιντ (William Reid) η Σακίρα ήταν ήδη επιτυχημένη όταν προσέλαβε τον πελάτη της ως μάνατζερ όμως "η οικονομική επιτυχία που γνώρισε με τον Αντόνιο δεν είχε προηγούμενο".

Ωστόσο, σύμφωνα με το Associated Press, δικαστήριο της Γενεύης απέρριψε την αίτηση δικαιώνοντας την Κολομβιανή τραγουδίστρια η οποία ουδεμία υποχρέωση έχει να καταβάλει το οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στον πρώην της.

Ζ. Κ.