Ελένη: Ανέβασε την πιο προκλητική της πόζα με μαγιό

08.07.2013
Είσαι παιδί μου πειρασμός, σεισμός άι άι αααα. Σκέτος πειρασμός είναι η Ελένη η Μενεγάκη και προσφέρται στο... πιάτο των follower της στο Twitter.

Το Λενιώ βρίσκεται στα Άχλα και απολαμβάνει τις διακοπές, αλλά όχι, ακόμη κι εκεί στο ησυχαστήριο της, έχει την έννοια της στους φίλους της. Και δεν περνάει μέρα που να μην ανεβάζει φωτογραφίες της στο Twitter και να μοιράζεται τις καθημερινές της στιγμές, με τον κόσμο.

Ακόμη και τις πιο... prive και τις πιο σέξι, που τόσα χρόνια τα παπαράτσι δεν κατάφεραν να την "αιχμαλωτίσουν" σε στιγμές όπως αυτές που η ίδια ανεβάζει στα social media. Αλλά είπαμε το Λενιώ είναι το καλύτερο παπαράτσι του εαυτού της και τον τελευταίο καιρό ξεπερνάει κάθε φαντασία στις φωτογραφίες που ανεβάζει.

"Φωτιές" και όχι μόνο, άναψαν οι δύο φωτογραφίες που ανέβασε το βράδυ της Κυριακής στο Twitter για να καληνυχτίσει τους φίλους τους. Στη μία την ολόσωμη ποζάρει με το μικροσκοπικό της μπικίνι, που αναδεικνύει το στήθος τούμπανο που διαθέτει, ενώ η δεύτερη είναι πιο καλλιτεχνική, όπου η "βασίλισσα" παίρνει τον υπνάκο της.

Εύγε στο Λενιώ. Πάντα τέτοια τολμηρά και να μάς αφήνει με το στόμα ανοιχτό.