Κέιτ & Γουίλιαμ: ιδιωτικές στιγμές πριν από τη γέννα

12.07.2013
Λίγες μέρες –μπορεί και ώρες- έμειναν μέχρι να γεννήσει η δούκισσα του Κέιμπριτζ και σε μεγάλη μερίδα του Τύπου δημοσιεύονται φωτογραφίες από πολύ προσωπικές της στιγμές.

Η Κέιτ (Kate) απαθανατίζεται μαζί με τον σύζυγό της, Γουίλιαμ (William) και τη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισσάβετ (Elisabeth) καθώς περιεργάζονται παιδικά ρουχαλάκια που βγάζουν μέσα από ένα σεντούκι.

Προφανώς χωρίς να το αντιλαμβάνονται αποκαλύπτουν έτσι το φύλο του μωρού καθώς αυτό που κοιτάζουν είναι ένα "πριγκιπικό" λευκό φορεματάκι που φαίνεται να κερδίζει της έγκριση της προγιαγιάς.

Σε άλλη φωτογραφία βλέπουμε την 32χρονη Κέιτ επάνω στη ζυγαριά, ντυμένη με δαντελένιο μπλε φόρεμα και δίπλα της τον Γουίλιαμ να της μετρά την κοιλιά με μια μεζούρα. Και αν κρίνουμε από το βλέμμα του δεν είναι και πολύ ευχαριστημένος…

Σε άλλη λήψη, ο φωτογράφος έχει τσακώσει τη μέλλουσα μανούλα με μια κούπα καφέ στο χέρι και την κοιλιά τούρλα, μαζί με την αδελφή της Πίπα (Pippa) μπροστά σε μια ντουλάπα γεμάτη με πάνες μωρού τις οποίες προφανώς η μέλλουσα θεία έχει εξασφαλίσει για τις πρώτες μέρες μετά τη γέννα.

Και φυσικά, ενώ όντως ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την άφιξη του νέου πρίγκιπα ή της νέας πριγκίπισσας οι φωτογραφίες αυτές είναι απολύτως κατασκευασμένες και φέρουν την υπογραφή της μάστερ του είδους, Άλισον Τζάκσον (Alison Jackson) η οποία έχει πάρει –και- τη βασιλική οικογένεια "εργολαβία" στις στημένες φωτογραφίες με σωσίες στις οποίες ειδικεύεται εδώ και χρόνια.

Τα επίσημα νέα για τη γέννηση του μωρού αναμένονται με πληροφορίες να θέλουν όλους στο Μπάκινχαμ να είναι "κολλημένοι" στο τηλέφωνο για τη χαρούμενη είδηση.

Ζωή Κίττα