Γουίλιαμ & Κέιτ: η ιστορία τους μέσα στον χρόνο

25.07.2013
Ναι, είναι γεγονός. Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας απέκτησε το νεότερο μέλος της. Το μωράκι του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ θα καθίσει κάποια στιγμή στον θρόνο της χώρας. Με την ευκαιρία, ας κάνουμε μια αναδρομή στη ρομαντική ιστορία των γονιών του.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (William) και η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους στη Σκοτία όπου φοιτούσαν και οι δύο. Βέβαια δεν ήταν όλα ρόδινα στην πορεία. Για να θυμηθείς τον έρωτα του ζεύγους που μόλις υποδέχτηκε το πρώτο τους παιδάκι βήμα βήμα κάνε κλικ στη φωτογραφία

Τελικά τον Δεκέμβριο του 2010 ανακοινώθηκαν επίσημα οι αρραβώνες του ζεύγους και, ως είθισται ακολούθησε η πρώτη επίσημη φωτογράφησή τους, η οποία σε αυτή τη περίπτωση φέρει την υπογραφή του διάσημου φωτογράφου Μάριο Τεστίνο.

Κάνε κλικ στη φωτογραφία για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παντρεύτηκε την Κέιτ Μίντλετον στις 29 Απριλίου 2011 και από εκείνη τη στιγμή το ζεύγος προσφωνείται ως "δούκας και δούκισσα του Κέιμπριτζ".

Ο πριγκιπικός γάμος σπάει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης παγκοσμίως και αποτελεί από την πρώτη στιγμή ιστορικό γεγονός. Για τα παραλειπόμενα εκείνης της μέρας, κάνε κλικ στη φωτογραφία

Ο πρώτος χρόνος του γάμου κυλά αρμονικά με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ να εμφανίζονται παντού ευτυχισμένοι. Κάνε κλικ στη φωτογραφία και ξεφύλισσε το λεύκωμα αυτού του πρώτου χρόνου.

Τον Σεπτέμβριο του 2012 σύννεφα σκιάζουν την ηρεμία του ζευγαριού με το σκάνδαλο που ξέσπασε από τη δημοσίευση τόπλες φωτογραφιών της δούκισσας από ιδιωτικές διακοπές με τον σύζυγό της. Κάνε κλικ στη φωτογραφία και θυμίσου τι ακριβώς είχε γίνει.

Τον Δεκέμβριο του 2012 ανακοινώνεται η εγκυμοσύνη της Κέιτ. Ο στόχος ήταν να γίνουν τα "φανερώματα" τα Χριστούγεννα, όμως καθώς η νεαρή δούκισσα χρειάστηκε να νοσηλευτεί με έντονα συμπτώματα ναυτίας, αναγκαστικά, το χαρμόσυνο νέο ξεσκεπάστηκε νωρίτερα. Πάντως η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ με κοιλιά, ή έστω με "ίχνος" κοιλιάς, έγινε αργότερα. Τον Φεβρουάριο. Κάνε κλικ στη φωτογραφία και δες το.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της εγκυμονούσας δούκισσας έγινε στο πλευρό του συζύγου της αλλά και όλης της βασιλικής οικογένειας κατά τη διάρκεια των εορτασμών για τα γενέθλια της βασίλισσας. (Κάνε κλικ στη φωτογραφία)

Τελικά ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος Αλέξανδρος Λουδοβίκος, που κάποια στιγμή θα βασιλέψει ως "βασιλιάς Γεώργιος ο VII" γεννήθηκε στις 22 Ιουίου 2013 και συγκεκριμένα στις 4:24 μμ με βάρος 3,900 κιλά. Κάνε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία για να δεις την έξοδο της τριμελούς -πια- πριγκιπικής οικογένειας από το μαιευτήριο.

Και ενώ ζει την απόλυτη ευτυχία έχοντας στην αγκαλιά της το μωράκι της, ευκαιρία να κάνουμε μια αναδρομή στην πορεία από την Κέιτ Μίντλετον στη βασίλισσα Κάθριν κάνοντας κλικ στην παρακάτω φωτογραφία

Από τη Ζωή Κιττα