Γεννήθηκε το πριγκιπόπουλο!

23.07.2013
Και ναι, το βασιλικό μωρό γεννήθηκε επιτέλους, δέκα μέρες μετά την αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού! Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κάθριν (Κέιτ Μίντλετον όπως τη γνωρίσαμε) έφερε στον κόσμο έναν υγιέστατο γιο.

Η ανακοίνωση έγινε μόλις πριν από λίγα λεπτά το παλάτι του Κένσιγκτον. Σύσσωμος ο διεθνής και βρετανικός τύπος αναμένουν τις λεπτομέρειες του τοκετού.

Στην ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε σε ένα καδραρισμένο πιστοποιητικό, ως επισήμη ώρα του τοκετού σημειώνεται η 4:24 μμ.

Ο βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον ήταν από τους πρώτους που έδωσε τα συγχαρητήρια του για τη γέννηση του αγοριού που μια μέρα θα γίνει βασιλιάς, ενώ οι ευχές -επίσημες και μη- δεν έχουν τελειωμό...

Η επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι του Κένσινγκτον ενημέρωνε για τη γέννηση του μικρού πρίγκιπα του Κέιμπριτζ ως εξής:
"Η Υψηλότατη δούκισσα του Κέιμπριτζ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο γιο στις 4:24 μμ. Το μωρό ζυγίζει 3 κιλά και 900 γραμμάρια. Ο δούκας του Κέιμπριτζ ήταν παρών στον τοκετό.
Η βασίλισσα, ο δούκας του Εδιμβούργου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, η δούκισσα της Κορνουάλης, ο πρίγκιπας Χάρι και μέλη και των δύο οικογενειών ενημερώθηκαν και είναι κατενθουσιασμένοι από τα νέα.
Η Υψηλότητά της και το παιδί της είναι πολύ καλά και θα παραμείνουν στο νοσοκομείο το βράδυ"

Ο πρίγκιπας Κάρολος που έγινε παππούς για πρώτη φορά εξέδωσε τη δική του ανακοίνωση -φυσικά από κοινού με τη σύζυγό του, Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλης.
"Η σύζυγός μου και εγώ είμαστε πανευτυχείς με την άφιξη του πρώτου μου εγγονιού. Είναι μια απίστευτα εξαιρετική στιγμή για τον Γουίλιαμ και την Κάθριν και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι για εκείνους και τη γέννηση του γιου τους .
Το να γίνεται κανείς παππούς είναι μια μοναδική στιγμή για τη ζωή του καθενός, όπως αμέτρητοι άνθρωποι που έχουν πει τους τελευταίους αυτούς μήνες, έτσι είμαι απίστευτα περήφανος και χαρούμενος που έγινα παππούς για πρώτη φορά και ανυπομονούμε να δούμε το μωρό πολύ πολύ σύντομα".

Ο Γουίλιαμ, όπως έγινε γνωστό, όχι μόνο ήταν παρών κατά τον τοκετό, αλλά ήταν και εκείνος που ενημέρωσε τηλεφωνικά και προσωπικά τη γιαγιά του, τον μπαμπά του, τα πεθερικά και άλλους συγγενείς για τη γέννηση του γιου του.

Όσο για τα ονόματα του νεαρού πρίγκιπα του Κέιμπριτζ; Αυτά "θα ανακοινωθούν εν καιρώ", όπως έγινε γνωστό από το παλάτι.

Να ζήσει ο νεαρός πρίγκιψ λοιπόν...