Γύρισε στους γονείς της η Κέιτ;

15.07.2013
Και ενώ περιμένουμε να γεννήσει από στιγμή σε στιγμή, η δούκισσα του Κέιμπριτζ λέγεται ότι έφυγε από το σπίτι της και πήγε στη… μαμά της.

Εδώ και δέκα μέρες οι άνθρωποι του Τύπου έχουν λάβει θέση έξω από το μαιευτήριο όπου πρόκειται να γεννήσει η Κέιτ (Kate) όπου να'ναι αλλά εκείνη ακόμη… τίποτα.

Μάλιστα λέγεται ότι η 32χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) δεν είναι καν στο σπίτι της.

Φαίνεται ότι η Κέιτ έχει μετακομίσει στο πατρικό της, στο Μπέρκσαϊρ όπου η μαμά Κάρολ (Carole) τη φροντίζει όπως πρέπει.

Εξάλλου, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί επίσημα, μόλις γεννήσει, η Κέιτ πάλι εκεί θα περάσει τον πρώτο μήνα της ως μανούλα, φέρνοντας έτσι ακόμη μια αλλαγή στο πάλαι ποτέ αυστηρό πρωτόκολλο που Μπάκινχαμ που σε άλλες εποχές δεν θα μπορούσε να σταθεί τέτοιο ενδεχόμενο ούτε ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sunday Express περιπολικά βρίσκονται νυχθημερόν έξω από το κτήμα των Μίντλετον, ώστε μόλις έρθει η στιγμή να συνοδέψουν την Κέιτ στο μαιευτήριο γρήγορα και με ασφάλεια. Έχουν και μεγάλη απόσταση να διανύσουν πια, καθώς το κτήμα βρίσκεται 80 χλμ έξω από το Λονδίνο.

Πληροφορίες θέλουν την κίνηση αυτή ως τη μόνη λύση για να νιώσει ασφαλής τόσο η Κέιτ όσο και ο Γουίλιαμ. Εφόσον δεν μπορεί –λόγω υποχρεώσεων- να είναι διαρκώς κοντά στη σύζυγό του, ο πρίγκιπας ξέρει ότι εφόσον εκείνη είναι με τους γονείς της έχει μια έννοια λιγότερη.

Και ο χρόνος συνεχίζει να μετρά αντίστροφα για την άφιξη του ή της διαδόχου που μια μέρα θα καθίσει στον θρόνο του Μπάκινχαμ.

Ζωή Κίττα