Βροχή τα στοιχήματα ενώ η Κέιτ γυμνάζεται

17.07.2013
Η αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του –ή της- διαδόχου του θρόνου συνεχίζεται και τα πάντα στη Βρετανία γυρίζουν γύρω από αυτή.

Μέχρι το Σαββατοκύριακο αναμένεται να έχει γεννήσει η Κέιτ (Kate), όπως αποκάλυψε και η μέλλουσα γιαγιά, Καμίλα (Camilla), και τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά.

22% των ζευγαριών που περιμένουν να γίνουν γονείς επιλέγουν ονόματα από τη βασιλική οικογένεια με τα Χάρι, Γουίλιαμ και Κάρολος να είναι τα πιο δημοφιλή για τα αγόρια και τα Σοφί, Κέιτ και Ελισάβετ για τα κορίτσια.

Στο μεταξύ, η μετρ της "στημένης" φωτογραφίας των διασήμων, Άλισον Τζάκσον (Alison Jackson) "χτύπησε" ξανά παρουσιάζοντας τον Γουίλιαμ (William) και την Πίπα (Pippa) να βοηθούν όσο μπορούν την έγκυο Κέιτ να κρατηθεί σε φόρμα ενόψει της μεγάλης στιγμής.

Εν αναμονή του καινούριου πριγκιπόπουλου τα στοιχήματα θέλουν ως πιο πιθανό όνομα το Γεώργιος αν πρόκειται για πρίγκιπα και Αλεξάνδρα ή Βικτόρια αν πρόκειται για πριγκίπισσα.

Πάντως, η ευρηματικότητα των υπεύθυνων για τα στοιχήματα δεν σταματά στο θέμα του ονόματος, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Ζ. Κ.