Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Κέιτ μετά τη γέννα

31.08.2013
Δεν την κρατάει ο τόπος: ακόμη δεν σαράντισε καλά-καλά και εμφανίστηκε στο πλευρό του Ουίλιαμ στον τοπικό Μαραθώνιο της Βόρειας Ουαλίας.

Ως γνωστόν, το πριγκιπικό ζεύγος απέκτησε το πρώτο του παιδί, πρίγκιπα Γεώργιο (Prince George) τον περασμένο μήνα, με αποτέλεσμα η δούκισσα του Κέιμπριτζ (Duchess of Cambridge) να έχει κόψει εντελώς τις κοσμικές εμφανίσεις της. Μάλιστα όλοι περίμεναν ότι δεν επρόκειτο να εμφανιστεί επισήμως πριν τις 12 Σεπτεμβρίου.

Όμως -όπως μεταδίδει το πρακτορείο Cover Media- αμέσως μόλις σαράντισε η Κάθριν (Katherine) αποφάσισε να ξαφνιάσει γι' ακόμη μια φορά τους θαυμαστές της εμφανιζόμενη στην εκκίνηση του τοπικού Μαραθώνιου του Άγκλεσι, όπου ο πρίγκιπας Ουίλιαμ (prince William) είχε την τιμητική θέση του αφέτη, σημαίνοντας την έναρξης της κούρσας με το κτύπημα ενός κουδουνιού.

Με τη χαρακτηριστική της κομψότητα η 31χρονη Κάθριν, είχε για πρώτη φορά τα μαλλιά της σε φυσικό λουκ, να πέφτουν ελεύθερα στους ώμους και ήταν ντυμένη με ένα χακί σακάκι, ένα αέρινο ζαχαρί τοπ με πουά από τη Zara, μαύρο εφαρμοστό τζιν και υφασμάτινες ψηλοτάκουνες ξώφτερνες εσπαντρίλιες με μονοκόμματο τακούνι από τα LK Bennett.

Οι νέοι γονείς δεν είχαν μαζί τους το μωρό, αλλά μίλησαν γι' αυτό με πολύ υπερηφάνεια:
"Είναι πολύ καλά. Κοιμάται αυτή την ώρα", είπε η Κάθριν στη βρετανική εφημερίδα Mirror.

Κάποιος πρόσφερε στον Ουίλιαμ μωρουδιακές πάνες κι εκείνος τις δέχτηκε λέγοντας: "Έχουμε ένα σωρό τέτοιες, αλλά λίγες παραπάνω είναι πάντα ευπρόσδεκτες".

Σύμφωνα με την επίσης βρετανική εφημερίδα Sun ο μικρός πρίγκιπας μόλις απέκτησε ακόμη έναν νονό, αφού ο Ουίλιαμ ζήτησε από τον φίλο του και πρώην ιδιοκτήτη του λονδρέζικου κλαμπ Mahiki, Γκάι Πέλι (Guy Pelly) να γίνει κουμπάρος του.

Όπως φημολογείται, ο Γεώργιος θα έχει έξι νονούς, ανάμεσα στους οποίους ο αδελφός του Ουίλιαμ, Χάρι (Harry) και η αδελφή της Κάθριν, Πίπα (Pippa).

Η βάπτιση του αναμένεται μέσα στο φθινόπωρο.