Ήδη αρραβωνιασμένος μυστικά ο πρίγκιπας Χάρι

06.09.2013
Αφού ο Γουίλιαμ (William) "ταχτοποιήθηκε" για τα καλά, ήρθε η ώρα να ανοίξει ακόμη ένα κεφάλαιο για τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Όμως αυτό φαίνεται ότι δεν θα είναι τόσο δημόσιο.

Στο προσκήνιο έρχεται πια ο πρίγκιπας Χάρι (Prince Harry) τον οποίο οι φήμες θέλουν να έχει ήδη κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Κρεσίντα Μπόνας (Cressida Bonas).

Ο 28χρονος γαλαζοαίματος και η 24χρονη καλή του είναι ζευγάρι εδώ και 14 μήνες όμως προφανώς ο καιρός ήταν αρκετός για τους δυο τους να νιώσουν ότι θέλουν να είναι μαζί για πάντα. Έχουν μάλιστα μιλήσει και στους δικούς τους για αυτό, λένε φίλοι τους.

"Είναι θέμα χρόνου πριν ο Χάρι το επισημοποιήσει", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Grazia", τονίζοντας ότι δεν αποκλείεται να έχουν ήδη αρραβωνιαστεί μυστικά και απλά να περιμένουν να το ανακοινώσουν επίσημα.

Λέγεται ότι ο μικρός πρίγκιπας αποφάσισε να κινηθεί έτσι ακολουθώντας τη συμβουλή του μεγαλύτερου αδελφού του.

Ο Γουίλιαμ δεν έκρυψε ποτέ ότι έδωσε στην Κέιτ αρκετό χρόνο να σκεφτεί αν τελικά ήταν έτοιμη να "τα δεχτεί όλα αυτά" πριν τελικά ανακοινώσουν επίσημα τους αρραβώνες τους το 2010. "Έναν χρόνο το προετοίμαζαν", λένε όσοι ξέρουν.

Η Κρεσίντα, φαίνεται να έχει πολύ άγχος με την προοπτική του να γίνει πριγκίπισσα, όμως προσπαθεί να μπει όλο και πιο μέσα στο πνεύμα καθώς περνά όσο περισσότερο μπορεί στο διαμέρισμα του καλού της στο Λονδίνο.

"Ο Χάρι την αγαπά πολύ και θα κάνει τα πάντα για να τη στηρίξει", μεταφέρουν οι πηγές προσθέτοντας πως ο μικρός πρίγκιπας στηρίζεται πολύ στο παράδειγμα της νυφούλας του για να δώσει κουράγιο στην αγαπημένη του.

Αναμένουμε και τα επίσημα λοιπόν...

Ζ. Κ.