Πρίγκιπας Γουίλιαμ: κινδυνεύει να τον κρεμάσουν;

11.09.2013
Ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες από τη νέα ζωή του πρίγκιπα Γουίλιαμ ως μπαμπά, έρχεται να αποκαλύψει το ντοκιμαντέρ του CNN που θα προβληθεί την Κυριακή στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, στο ντοκιμαντέρ ''Prince William's Passion: New Hope, New Father'' που θα δούμε την Κυριακή φαίνεται καθαρά πόσο προστατευτικός αλλά και πιο συντηρητικός έχει γίνει ο 31χρονος πρίγκιπας από τη στιγμή που έγινε πατέρας.

"Ξαφνικά σκέφτεσαι ότι υπάρχουν τόσα πράγματα που θέλεις να διασφαλίσεις για το μέλλον. Πάντα το πίστευα αυτό αλλά πλέον το νιώθω πιο δυναμικά'', τονίζει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Φυσικά, ο δεύτερος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, θέλει και ο γιος του, πρίγκιπας Γεώργιος να μοιραστεί το ίδιο πάθος για προσφορά όπως ο μπαμπάς του αλλά και η γιαγιά του Νταϊάνα. Μιλώντας για τα ταξίδια της εκλιπούσας μητέρας του στην Αφρική, ο Γουίλιαμ τονίζει πως το πάθος της ήταν μεγάλο κάθε φορά που επέστρεφε από ένα φιλανθρωπικό της ταξίδι.

Η σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ προς τιμή του πρίγκιπα Γουίλιαμ, Jane Treays, υποστηρίζει μάλιστα πως ο Γουίλιαμ έχει γίνει τόσο συναισθηματικός ως πατέρας πια, που έχει φτάσει να ξεσπάσει σε κλάματα όταν είδε το βίντεο ενός ρινόκερου στην Αφρική, που ψυχορραγούσε. Σύμφωνα με τη σκηνοθέτη, την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο πρίγκιπας ο οποίος τόνισε:

"Η άγρια ζωή και φύση είναι τόσο πολύτιμη που νιώθω πως πρέπει να την προστατεύσω ακόμα περισσότερο τώρα που είμαι πατέρας. Γι΄αυτό και γίνομαι τόσο συναισθηματικός. Θέλω να προστατεύσω ό,τι μπορώ. Πολλά ζώα μας χρειάζονται, ελέφαντες, ρινόκεροι, που δεν έχουν φωνή για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους''.

Κι αν σε κούρασε το λογύδριο του Γουίλιαμ για την Άγρια Φύση, μάθε πως ο πρίγκιπας είναι τόσο πωρωμένος με την Αφρική που θέλει να ταξιδέψει μαζί με το γιο του, πρίγκιπα Γεώργιο εκεί, για να τον μυήσει στην κουλτούρα και την προσφορά:


"Νομίζω πως μόλις μεγαλώσει λίγο ο Γεώργιος, θα ταξιδέψουμε μαζί εκεί. Τώρα, θα με κρεμούσαν αν έκανα κάτι τέτοιο. Πάντως, αποτελεί σχέδιο μου το να επιστρέψω στην Αφρική. Πάντα την θεωρούσα ένα ιδιαίτερο μέρος για μένα'. Είναι μαγική η Αφρική και πάντα μαθαίνω κάτι καινούργιο εκεί.''.

Θυμόμαστε μάλιστα πως η πρόταση γάμου στην Κέιτ έγινε στην Κένυα της Αφρικής. Αλλά ακόμα και σε αυτή την πρόταση, ο Γουίλιαμ ρίχνει φως και αλλάζει τα δεδομένα αφού όπως φαίνεται η πρόταση έτυχε και δεν ήταν οργανωμένη να γίνει εκεί:

"Δεν το είχα προσχεδιάσει. Ήθελα απλά να νιώθω άνετα όταν θα έκανα το βήμα και ήθελα να υπάρχει ένας βαθύτερος συμβολισμός πίσω από την κίνησή μου αυτή, μεγαλύτερος από το να αρραβωνιαστούμε απλά. Η Κέιτ καταλαβαίνει πόσο σημαντική είναι για μένα η Αφρική και μοιράζεται την αγάπη αυτή μαζί μου.

Κ.Π