Μάνα Κέιτ: Λάμψη και παγιέτα στο κόκκινο χαλί

13.09.2013
Έλαμψε, με όλη τη σημασία της λέξης, η δούκισσα του Κέιμπριτζ στην πρώτη της επίσημη –προγραμματισμένη- εμφάνιση από τη στιγμή που γέννησε τον γιο της.

Η Κέιτ (Kate), όπως είχε ανακοινωθεί πριν από μήνες- συνόδεψε τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) στην εκδήλωση για τα βραβεία Tusk (Tusk Conservation Awards) στο Royal Society του Λονδίνου χθες το βράδυ.

Όπως ήταν φυσικό, η 31χρονη λεχώνα ήξερε ότι όλοι οι προβολείς θα έπεφταν επάνω της και εκείνη φρόντισε να αποζημιώσει φωτογράφους, ρεπόρτερ αλλά και τους απανταχού θαυμαστές της.

Για την περίσταση η Κέιτ ήθελε κάτι πολύ πιο γκλάμορους από τα συνηθισμένα και το βρήκε στην ασημένια, μάξι, γεμάτη ασημένιες πούλιες και παγιέτες τουαλέτα με την υπογραφή της αγαπημένης της σχεδιάστριας Τζένι Πάκαμ (Jenny Packham).

Συμπληρώνοντας μάλιστα το υπέρλαμπρο λουκ, η δούκισσα φόρεσε στα πόδια της ένα ασορτί ζευγάρι ασημένια σανδάλια Τζίμι Τσου (Jimmy Choo) αξίας £550 (€654).

Όσο για το σώμα της; Η Κέιτ έχει επανέλθει σχεδόν ολοκληρωτικά στην προ εγκυμοσύνης φιγούρα της κάνοντας άλλες διάσημες λεχώνες (βλ. Κιμ Καρντάσιαν και Τζέσικα Σίμπσον) να σκάνε από τη ζήλεια τους.

Στο μεταξύ, χθες ανακοινώθηκε ότι ο Γουίλιαμ εγκαταλείπει την πολεμική αεροπορία.

Ζ. Κ.