Μέση δαχτυλίδι η 44χρονη Λόπεζ

27.09.2013
Η σέξι λατίνα σταρ είναι διάσημη μεταξύ άλλων και για το καλογυμνασμένο, ζουμερό σώμα της. Ιδού ακόμη ένα πειστήριο.

Μητέρα δύο παιδιών και βαδίζοντας στα 44 χρόνια της ζωής της, η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) φαίνεται πιο fit από ποτέ.

Μην είναι τα καλά γονίδια; Μην είναι το σκληρό πρόγραμμα διατροφής και άθλησης που ακολουθεί; Μην είναι ο κατά 18 χρόνια νεότερος σύντροφός της, Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) που την ξανανιώνει; Μην είναι όλα τα παραπάνω μαζί; Μάλλον. Γιατί η φωτογραφία που θα δείτε αμέσως πιο κάτω έρχεται για του λόγου το αληθές.

Χωρίς τις πούλιες και τα φανταχτερά ρούχα με τα οποία την έχουμε συνηθίσει η η JLο παρουσιάζει τη δική της εκδοχή για την τελευταία λέξη της μόδας που θέλει "ντένιμ με ντένιμ" αλλά το μάτι εστιάζει στην κοιλιά, την οποία θα ζήλευε, χωρίς υπερβολή, η κάθε 20άρα!

Τη φωτογραφία ανέβασε στο Instagram ο στυλίστας της τραγουδίστριας, Ρομπ Ζανγκάρντι (Rob Zangardi) με τη λεζάντα "Μάντεψε Ποιος;!!" ('Guess who?!!)

Κατά τα άλλα, η Τζένιφερ θα καθίσει σύντομα στην καρέκλα του κριτή στο American Idol δίπλα στον παλιό Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban) και τον νέο Χάρι Κόνικ Τζούνιορ (Harry Connick Jr).

Ζ. Κ.