Μαρκ Άντονι για Κάσπερ: Τον αγαπώ, τον σέβομαι, αλλά...

20.02.2014
Μια άκρως πολιτισμένη σχέση έχουν ο πρώην και ο νυν της Τζένιφερ Λόπεζ. Όλα, όμως, έχουν ένα όριο, έτσι;

Ο Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) και η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) χώρισαν το 2011 ύστερα από επτά χρόνια γάμου και έχουν μαζί τα δίδυμα Μαξ και Εμ που σε λίγες μέρες γίνονται έξι χρονών.

Οι σχέσεις των δύο πρώην είναι άριστες και δεν σταματούν μόνο στο… μεταξύ τους επίπεδο.

Από τη στιγμή του χωρισμού τους, αμφότεροι οι σταρ έκαναν νέες σχέσεις με τον Άντονι να έχει αλλάξει διάφορες συντρόφους και τη Λόπεζ να έχει κατασταλάξει στο πλευρό του χορευτή Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) για τα καλά.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Extra, "The Wendy Williams Show" πριν από λίγες μέρες ο 45χρονος μουσικός και παραγωγός ξάφνιασε το κοινό μιλώντας για τον νυν σύντροφο της πρώην συζύγου του με τα καλύτερα λόγια.

"Η Τζένιφερ και εγώ έχουμε ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας και το ίδιο έχει και ο Κάσπερ, ο οποίος καλύπτει έναν πολύ πολύ σημαντικό ρόλο. Τα παιδιά μου τον αγαπούν και τον σέβονται και εγώ κάνω το ίδιο. Το καταλαβαίνω, το καταλαβαίνει, το καταλαβαίνουμε όλοι. Έχουμε μεγάλο δέσιμο. Είναι ένας πολύ καλός και σταθερός τύπος", εξήγησε ο Άντονι αμέσως πριν τη ρίξει την… οβίδα με χαμόγελο: "Μέχρι να τα σκατ*σει, αυτό θα πιστεύω".

Το έπιασες το "υπονοούμενο" Κάσπερ; Τον νου σου, αγοράκι, φαίνεται να λέει "με το βαμβάκι" ο Μαρκ Άντονι. Και οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους…

Η φωτογραφία που βλέπετε στην αρχή του θέματος είναι από τα γενέθλια του γιου του Άντονι απο προηγούμενο γάμο, τα οποία γιόρτασαν όλοι μαζί σαν μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια. Στο πλευρό το Μαρκ, η τότε αγαπημένη του, Σάνον ντε Λίμα (Shannon de Lima).

Σήμερα, ο Άντονι έχει χωρίσει και από την τελευταία του σύντροφο, Κλοέ Γκριν.