Σοκ: Το πριγκιπόπουλο πρωτοσέλιδο για £150.000

25.02.2014
Αυτό είναι νέο που "τσουρουφλίζει" το Μπάκινχαμ και ακόμη επίσημη αντίδραση δεν έχουμε. Η εγγονή της βασίλισσας πούλησε φωτογραφίες του παιδιού της.

Η Ζάρα Φίλιπς (Zara Phillips) έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι από τον γάμο της με τον Μάικ Τίνταλ (Mike Tindall) στις 17 Ιανουαρίου και τώρα ήρθε η ώρα να το παρουσιάσει σε όλο τον κόσμο μέσα από το περιοδικό Hello.

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ ποζάρει με τον σύζυγο και την κορούλα της Μία στο εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού που είχε φιλοξενήσει και τον γάμο τους πριν από μερικά χρόνια. Ιδού:

Πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχει δεχτεί το ποσό των £150.000 (€183.000) για τη συγκεκριμένη φωτογράφηση ενώ παραμένει άγνωστη η αντίδραση της γιαγιάς Ελισάβετ.

Η Μία είναι το τέταρτο δισέγγονο της βασίλισσας, που γενικότερα έχει κάνει ένα "άνοιγμα" προωθώντας μια πιο κοινωνική και απλή εικόνα της μοναρχίας. Ίσως και αυτή η κίνηση λοιπόν να περάσει… αναίμακτα.

Για την ιστορία, το εν λόγω περιοδικό, φιλοξένησε πρόσφατα και τον διάδοχος πρίγκιπα Γεώργιο στο εξώφυλλο στην αγκαλιά της μαμάς Κέιτ, όμως όχι ποζάροντας... Κάνε κλικ εδώ να δεις...