Ρομπ Λόου: Τι του έμαθε η χυλόπιτα της Μαντόνα

08.04.2014
Η άγνωστη σχέση ανάμεσα στους δύο διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ και τα διδάγματα που άφησε σε εκείνον που έμεινε… μπουκάλα.

Ο Ρομπ Λόου (Rob Lowe) είναι ένας από τους ηθοποιούς που εκτοξεύθηκαν στη δόξα μέσα από την ταινία "Επαναστάτες χωρίς αύριο" του Μάρτιν Σκορσέζε το 1983.

Τώρα στα 50 (!) του χρόνια, ο Λόου παραμένει γοητευτικός και συνεχίζει την καριέρα του με έμφαση στη μικρή οθόνη.

Πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε το άγνωστο ειδύλλιό του με τη Μαντόνα (Madonna) την εποχή που ήταν και οι δύο στις… δόξες τους.

Ήταν στα μέσα της δεκαετίας του '80 και εκείνος γύριζε "Το μπαράκι του Σεντ Έλμο" ενώ εκείνη είχε βάλει φωτιά στη μουσική σκηνή με το άλμπουμ της "Like a Virgin".

"Ήταν το απόλυτο 'ιτ' κορίτσι. Πραγματικά είχε εκτοξευθεί κατευθείαν στην κορυφή", ξεκίνησε να θυμάται ο Ρομπ εξηγώντας πως κάποιος τον προσκάλεσε να δει "το νέο καυτό όνομα στην πόλη" και εκείνος φυσικά πήγε. Έφτασε μάλιστα και τα καμαρίνια για να γίνει και η προσωπική γνωριμία.

Αφού μίλησαν πολύ όμορφα για αρκετή ώρα προσπάθησαν να βρουν μια μέρα και ώρα που θα τους βόλευε αμφότερους για την επόμενη συνάντηση. Κάτι που ήθελαν και οι δύο.

Μετά από πολύ προσπάθεια κατάφεραν να βρεθούν σε ένα νάιτκλαμπ της Νέας Υόρκης. Και εκείνος δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του. "Νόμιζα ότι ήταν ώρα μηδέν. Ήμουν σίγουρος ότι εκείνη τη νύχτα θα… συνέβαινε. Εγώ θα ήμουν το αγόρι της", φώναζε ο Ρομπ.
Όμως όχι…

Το κλαμπ τιμούσε τη Μαντόνα εκείνο το βράδυ και επικρατούσε πανζουρλισμός. Στην πίστα οι θαυμαστές δεν κρατιόντουσαν. Ούτε και εκείνη όμως…

"Θα πάω να χορέψω", είπε στο Λόου και εκείνος προσπάθησε να την αποτρέψει μην πιστεύοντας στ' αυτιά του. Τίποτα εκείνη. "Θα σε περιμένω εδώ", ψέλλισε ο Ρομπ αλλά τελικά η Μαντόνα δεν γύρισε ποτέ.

"Λίγο πριν φύγει όμως, γύρισε προς εμένα και μου είπε 'Δεν πρόκειται να αφήσω την επιτυχία να χαλάσει τη διασκέδασή μου'. Και δεν το ξέχασα ποτέ", ολοκλήρωσε την αφήγησή του ο ηθοποιός τονίζοντας πόσο σημαντικό ήταν το μάθημα που του έδωσε η γυναίκα που τελικά έγινε βασίλισσα της ποπ. Αφού το λέει…