Με φόρεμα στην Αυστραλία ο πρίγκιπας Γεώργιος!;

16.04.2014
Συνεχίζει τη περιοδεία της η πριγκιπική οικογένεια της βρετανίας με τον γιο του Γουίλιαμ και της Κέιτ να κλέβει την παράσταση όπου κι αν εμφανίζεται.

Ο Γουίλιαμ (William) και η Κέιτ (Kate) άφησαν το Ουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας σήμερα το πρωί και έφτασαν ήδη στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας όπου θα μείνουν ακόμη 10 μέρες μέχρι να ολοκληρώσουν το ταξίδι τους στη μακρινή ήπειρο.

Μαζί με το ζεύγος ήταν φυσικά και ο μικρός πρίγκιπας, ο οποίος εμφανίστηκε σοβαρός σοβαρός στην αγκαλιά μια της μαμάς και μια του μπαμπά...

Αυτό που έχει σημασία να τονιστεί ωστόσο είναι πως η εμφάνιση του 9 μηνών γαλαζοαίματου άναψε φωτιές για ακόμη μια φορά. Αρκεί να θυμίσουμε ότι η σαλοπέτα που φόρεσε στην πρώτη του εμφάνιση στη Νέα Ζηλανδία ξεπούλησε σε χρόνο μηδέν. Όπως και τα ρούχα της μαμάς του.

Αυτή τη φορά όμως, η όλη κουβέντα στο ίντερνετ άναψε από μεγάλη μερίδα ανθρώπων που ξαφνιάστηκαν θεωρώντας -προφανώς λανθασμένα- ότι ο Γεώργιος φορύσε φορεματάκι.

Ε, λοιπόν, όχι. Δεν ήταν φορεματάκι αυτό που φορούσε ο νεαρός, αλλά μωρουδίστικο φορμάκι, με κεντημένα καραβάκια σε σφηκοφωλιά στο στήθος, που θύμιζε πολύ αυτό που φορούσε ο πατέρας του όταν πόζαρε όλο χαμόγελα στην αγκαλιά της μητέρας του, Νταϊάνα (Diana) πριν από πολλά χρόνια.

Δες τις δύο φωτογραφίες μαμάδων και υιών όπου μάλιστα ξεχωρίζει και το ίδιο δαχτυλίδι στα δάχτυλα της Νταϊάνα και της Κέιτ.