Βέροι επαρχιώτες μάς προέκυψαν Ουίλιαμ & Κέιτ

19.08.2014
Σύμφωνα με τις επίσημες πηγές τουλάχιστον, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ λατρεύουν να ζουν στην εξοχή, γι' αυτό και πρόσφατα αποτραβήχτηκαν στην αγροικία που χάρισε στον πρίγκιπα Ουίλιαμ η γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ για τα τριακοστά του γενέθλια πριν από δύο χρόνια.

Το νέο τους σπίτι που ονομάζεται Άνμερ Χολ (Anmer Hall) –σπίτι με ονοματεπώνυμο σα να λέμε- βρίσκεται στο Νόρφολκ (Norfolk) στην ανατολική ακτή της Αγγλίας και σύμφωνα με το πρακτορείο Cover Media πρόκειται να τους φιλοξενήσει για τα επόμενα δύο χρόνια.

"Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ είναι κατά βάθος παιδιά της επαρχίας. Ενώ το σπίτι τους στο Λονδίνο θα παραμείνει η βάση τους λόγω βασιλικών καθηκόντων, το Νόρφολκ είναι το μέρος που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους" δήλωσε στη βρετανική έκδοση του περιοδικού Grazia μια πηγή από τα βάθη του παλατιού.

Όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, ο 32χρονος Ουίλιαμ προσελήφθη ως πιλότος από τη μη κυβερνητική, φιλανθρωπική οργάνωση ιπτάμενων ασθενοφόρων -η οποία εδρεύει κοντά στην έπαυλη του ζευγαριού- East Anglian Air Ambulance όπου θα προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του από την άνοιξη του 2015 καθώς ο μισθός του θα επιστρέφεται αυτούσιος για τη χρηματοδότηση της οργάνωσης.

Το Άνμερ Χολ είναι το μέρος όπου περνούσαν πολύ καιρό ως παιδιά, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ (Prince William) και ο αδελφός του πρίγκιπας Χάρι (Prince Harry). "Εκεί ο Ουίλιαμ πέρασε τα καθοριστικά χρόνια της ζωής του και είναι πολύ ευτυχισμένος, γι' αυτό και ήταν λογικό" προσθέτει η ίδια πηγή:

"Το ζευγάρι θα πάρει άλλον ένα σκύλο και ελπίζει να αποκτήσει ακόμη ένα μωρό όσο θα βρίσκεται εκεί. Μετά από αυτά τα δύο χρόνια θα περνούν τις εργάσιμες μέρες τους στο Λονδίνο, όπου θα πηγαίνει σχολείο ο Γεώργιος, αλλά τα σαββατοκύριακα θα επιστρέφουν στο Νόρφολκ ώστε να έχουν μια φυσιολογική οικογενειακή ζωή".

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η 32χρονη Κάθριν (Katherine) έχει μαγευτεί εντελώς από τη χαλαρή ατμόσφαιρα του μέρους: "Ο Ουίλιαμ πέρασε πολύ καιρό στο Νόρφολκ μεγαλώνοντας και έχει ολόκληρη παρέα εκεί. Όλοι οι παλιοί του φίλοι έχουν μικρά παιδιά τα οποία θα είναι τέλεια συντροφιά για τον πρίγκιπα Γεώργιο (prince George). Υπάρχει έντονη κοινωνική δραστηριότητα στην περιοχή και στην Κέιτ αρέσει πολύ αυτός ο τρόπος ζωής".