Στους ράφτες της Κέιτ η Αμάλ πριν έρθει στην Ελλάδα

05.09.2014
Νυφούλα ετοιμάζεται να ντυθεί η Αμάλ Αλαμουντίν και φαίνεται ότι το νυφικό της θα έχει την ίδια υπογραφή με αυτό της δούκισσας του Κέιμπριτζ. Στο μεταξύ, μαθαίνουμε ότι την αναμένουμε και στην Ελλάδα.

Ο γάμος του Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) με την Αμάλ Αλαμουντίν (Amal Alamoudin) αναμένεται στο τέλος του μήνα στη Βενετία και οι προετοιμασίες -ειδικά της μέλλουσας νύφης έχουν φτάσει στο πικ τους.

Χωρίς να έχει δοθεί κάτι επίσημα στη δημοσιότητα, υπάρχουν στοιχεία που οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα ως προς την επιλογή του σχεδιαστή του νυφικού.

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε την 36χρονη Αμάλ και τη μαμά της, Μπάρια (Baria) να βγαίνουν από το ατελιέ του οίκου Αλεξάντερ ΜακΚουίν (Alexander McQueen) στο Κλέρκενγουελ του ανατολικού Λονδίνου αφού είχαν μείνει εκεί για περίπου μιάμιση ώρα.

Μάλιστα, κατά την έξοδό της, η μέλλουσα κυρία Κλούνεϊ συνάντησε μια από τις μοδίστρες του οίκου την οποία χαιρέτησε, αγκάλιασε και φίλησε ζεστά.

Θυμίζουμε βέβαια, ότι τον εν λόγω διάσημο βρετανικό οίκο είχε επιλέξει και η Κέιτ (Kate) στον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William). Η ώρα η καλή λοιπόν, με μια εικόνα από εκείνη τη μέρα.

Στο μεταξύ, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τη διακεκριμένη Λιβανέζα μεγαλοδικηγόρο να έρχεται στην Ελλάδα στις 11 Σεπτεμβρίου -άντε μέχρι τον Οκτώβρη το χειρότερο- για να συναντηθεί με την ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού σχετικά με την επιστροφή των Μαρμάρων στη χώρα μας. Αυτό και αν είναι είδηση. Αναμένουμε λοιπόν.