Μπάκινχαμ: Ποιος καταδιώκει τον πρίγκιπα Γεώργιο;

03.10.2014
Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ προχωρούν σε νομικές ενέργειες και προειδοποιούν αυστηρά τον άντρα που καταδιώκει συστηματικά τον γιο τους.

Η Κέιτ (Kate) και ο Γουίλιαμ (William) περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους -ή και περισσότερα σύμφωνα με φήμες που ολοένα και φουντώνουν- και αυτές τις μέρες ασχολούνται ιδιαίτερα με το πρώτο, το οποίο, όπως εκτιμούν οι ίδιοι "κινδυνεύει κάθε ώρα και στιγμή".

Όπως ανακοίνωσε επίσημα με ανακοίνωσή του το Παλάτι του Μπάκινχαμ μέσω του επροσώπου Τζέιμς Ρόσκοου (James Roscoe), οι εστεμμένοι γονείς στρέφονται ειδικά εναντίον συγκεκριμένου φωτογράφου που καταδιώκει τον γιο τους κάθε ώρα και στιγμή.

"Ο δούκας και η δούκισσα έχουν κινήσει όλες τις νομικές διαδικασίες ώστε ένα συγκεκριμένο άτομο να σταματατήσει να παρενοχλεί και να ακολουθεί τόσο τον πρίγκιπα Γεώργιο όσο και τη νταντά του στην καθημερινόητά τους. Ο δούκας και η δούκισσα αντιλαμβάνονται τον ιδιαίτερο δημόσιο ρόλο που ο πρίγκιπας Γεώργιος θα κληρονομήσει μια μέρα, όμως όσο ακόμη είναι μικρός, πρέπει να του επιτραπεί να ζήσει όσο πιο φυσιολογικά γίνεται. Κανείς γονιός δεν θα ανεχόταν την υποψία ότι κάποιος καταδιώκει και παρενοχλεί το παιδί του και όποιον το φροντίζει την ώρα που εκείνο παίζει στο δημόσιο πάρκο για παράδειγμα".

Ο Ρόσκοου τόνισε πως άνθρωποι του παλατιού έχουν επανειλημμένα πλησιάσει τον εν λόγω φωτογράφο ζητώντας του να είναι πιο διακριτικός αλλά εκείνος ουδέποτε συμμορφώθηκε με τις προτροπές, οπότε η όλη κατάσταση παίρνει πια έναν διαφορετικό, πιο σοβαρό χαρατήρα.