Σε αναπηρικό καροτσάκι βγαίνει από την κλινική ο Ρόμπι

30.10.2014
Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο διάσημος -και ελαφρώς εκκεντρικός- τραγουδιστής και όπως φαίνεται, τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του, το διασκεδάζουν αφάνταστα!!!

Πριν από δύο μέρες, ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) έβαλε τους θαυμαστές του μέσα στην αίθουσα τοκετών, την ώρα που η σύζυγός του, Άιντα (Ayda) έφερνε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους. Στην κυριολεξία.

Αφού ξεπεράσεις το παράδοξο του πράγματος, αυτό που μένει ως αίσθηση είναι πόσο το διασκεδάζουν και οι δύο. Τόσο ο Ρόμπι όσο και η Άιντα, εξάλλου το έχουν παραδεχτεί ότι γελάνε πολύ μαζί και αυτό είναι που τους δένει περισσότερο.

Και χθες είχαμε ακόμη μια, πιο... τρανή απόδειξη!

Το μωράκι γεννήθηκε, όλα πήγαν καλά και ήρθε η ώρα οι ευτυχείς γονείς να πάρουν το νεογέννητο και να πάνε στο σπίτι να βρουν την πρωτότοκη, Τέντι, δύο ετών σήμερα...

Με την ευκαιρία, ο 40χρονος σταρ είπε να ανακοινώσει και το όνομα του υιού. Δες λοιπόν πώς το έκανε. Με ένα νέο βίντεο που ανέβασε στο Youtube και δείχνει τον ίδιο σε αναπηρικό καροτσάκι το οποίο σπρώχνει η λεχώνα σύζυγός του. Στην αγκαλιά του κρατά τον γιο του, δείχνει καταβεβλημένος και σοβαρός ενώ στη λεζάντα γράφει "Ο Τσάρλτον Βάλενταϊν Γουίλιαμς έφυγε από το κτίριο.... και ο Μπαμπάς είναι μια χαρά".

Ιδού:

Μπράβο Άιντα. Να σου ζήσουν... Όλοι!!!!!!!