Δες τη γυναίκα του Ρόμπι να γεννάει on camera!

28.10.2014
Πριν καν κυκλοφορήσει η είδηση της γέννησης του δεύτερου παιδιού του δημοφιλούς καλλιτέχνη, ο ίδιος είχε αναρτήσει στο κανάλι του στο YouTube και στο Twitter ολόκληρη σειρά από βίντεο και σχόλια για την όλη διαδικασία.

Ο 40χρονος τραγουδιστής πέρασε το τελευταίο 24ωρο στο μαιευτήριο καταγράφοντας τον δεύτερο τοκετό της γυναίκας του, Άιντα Φιλντ (Ayda Field) που... απέδωσε ένα υγιέστατο αγοράκι.

"Λοιπόν, έφτασε!" λέει ο Ρόμπι Ουίλιαμς (Robbie Williams) μπροστά στην κάμερα καθισμένος στο πλευρό της λεχώνας αλλά πάντα κουκλάρας Άιντα: "Είναι 3:10 μεσημέρι Δευτέρας και έχουμε μείνει ξάγρυπνοι εδώ και 24 ώρες. Δεν υπήρξα ποτέ τόσο ερωτευμένος και τόσο περήφανος για τη σύζυγο μου. Ήταν απολύτως εκπληκτική"!

Οι δυο τους κάνουν χιούμορ λέγοντας ότι το μωράκι που γεννήθηκε με βάρος 3 κιλά και 700 γραμμάρια δεν έχει ακόμη όνομα "καθώς το... σκέφτεται ακόμα", ενώ η Άιντα δεν παραλείπει να σχολιάσει πως "Κάθε γραμμάριο μετράει"...

Νωρίτερα ο Ουίλιαμς προσπαθούσε να διασκεδάσει τη γυναίκα του τραγουδώντας το Frozen, αλλά όπως φαίνεται στο βίντεο εκείνη του βάζει... πάγο, λέγοντας του κοφτά να σταματήσει.

Στο τέλος ο βρετανός τραγουδιστής και η 35χρονη σύζυγος του ευχαριστούν το κοινό τους: "Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς που μοιραστήκατε αυτή την εμπειρία μαζί μας".

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε το 2006 και παντρεύτηκε το 2010, έχει ήδη μια κόρη, τη 2χρονη Θεοδώρα-Ρόουζ (Theodora Rose) και ζει ως επί τω πλείστον στο Λος Άντζελες.

Δες όμως και τι άλλο τράβηξε η "αγία" Άιντα στο κρεβάτι του πόνου...