Τι είπε ο Χάρι Στάιλς στην Κέιτ για την κοιλίτσα;

14.11.2014
Μεγάλες στιγμές για το συγκρότημα των One Direction χθες το βράδυ όταν συνάντησαν από κοντά τον δούκα και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ. Ιδού τι κουβέντες αντάλλαξαν μεταξύ τους:

Η Κέιτ (Kate) και Γουίλιαμ (William) είχαν επίσημη έξοδο χθες το βράδυ. Έτσι, φόρεσαν τα καλά τους και πήγαν στο Παλάντιουμ του Λονδίνου (London Palladium) όπου παρακολούθησαν μια παράσταση προς τιμήν τους με τίτλο "Royal Variety Performance".

Το ζεύγος έλαμπε ενώ η 33χρονη μέλλουσα μανούλα μας έκανε πάλι να αναρωτιόμαστε ως προς το πού είναι η κοιλίτσα της. Πριν από λίγες μέρες κάτι είχε... προβάλει, αλλά χθες πάλι, τίποτα! Για την ιστορία, η Κέιτ διανύει την 16η εβδομάδα της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Στη συναυλία ο Γουίλιαμ και η Κέιτ απόλαυσαν μεταξύ άλλων και το διάσημο ποπ γκρουπ των One Direction, τα μέλη του οποίου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και προσωπικά, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο Χάρι Στάιλς (Harry Styles) μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία να συγχαρεί την Κέιτ για την εγκυμοσύνη της. Και άκου πώς το έκανε, όπως αποκάλυψε ο ίδιος λίγο αργότερα. "Της έδωσα συγχαρητήρια για την κοιλίτσα, αν και δεν φαινόταν καθόλου", παραδέχτηκε ο 20χρονος ποπ σταρ ενώ ο "συνάδελφός" του, Λίαμ Πέιν (Liam Payne) δεν έκρυψε το άγχος του. "Ήταν το πιο αγχωτικό πράγμα που χρειάστηκε να κάνω ποτέ στη ζωή μου", δήλωσε ο νεαρός τραγουδιστής ενώ ο Λούις Τόμλινσον (Louis Tomlinson) ομολόγησε ότι είπε στη δούκισσα "Γεια, πώς είστε; Είμαι ο Λούις".

Και με την ευκαιρία, ας θυμηθούμε και μία από τις μεγάλες επιτυχίες του διάσημου βρετανικού boy band με τίτλο "What Makes You Beautiful".