Μονακό: Το φιλί, τα δίδυμα & ο μικρός πρίγκιπας

20.11.2014
Η εθνική γιορτή στο μικρό πριγκιπάτο ήταν η αφορμή για την επίσημη πρώτη του εγγονού της Καρολίνα, αλλά και για ένα φιλί του πριγκιπικού ζεύγους.

Ο γιος της Καρολίνας του Μονακό, Αντρέα Κασιράγκι (Andrea Casiraghi) και η σύζυγός του, Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο (Tatiana Santo Domingo) παρουσίασαν τον ενός έτους γιο τους, Σάσα (Sasha) στον κόσμο του Μονακό χθες, κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για την εθνική μέρα του.

Το αγοράκι άλλαξε ευχάριστα όλες τις αγκαλιές της γαλαζοαίματης οικογένειάς του, αλλά ένα χαμογελάκι δεν έσκασε ούτε στιγμή. Δεν είναι και λίγο, εδώ που τα λέμε για ένα μωράκι να έρχεται αντιμέτωπο με τόσο κόσμο ξαφνικά... Πάντως, ακόμη και σοβαρός, ο νεαρός κύριος Κασιράγκι είναι ένας γλύκας!

Εκτός, όμως, από τον Σάσα, την παράσταση έκλεψε και το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό, που όπως αποκάλυψαν περιμένουν τα δίδυμα παιδιά τους μέσα τον Δεκέμβριο, χωρίς όμως να γνωρίζουν το φύλο τους. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος (prince Albert) και η έγκυος σύζυγός του, Σαρλίν (Charlene) βγήκαν στο μπαλκόνι, χαμογέλασαν, χαιρέτησαν τα πλήθη και στο τέλος τους χάρισαν και ένα φιλί.