Η Τζολί δείχνει μπούτι -ύστερα από πολύ καιρό!

27.11.2014
Η εντυπωσιακή σταρ σε μια σέξι φωτογράφηση σαν τις παλιές...

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες όλων των εποχών, η οποία έχει γράψει πολλά κεφάλαια ατίθασης ιστορίας μέχρι να κατασταλάξει στο πλευρό του νυν συζύγου της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και των έξι παιδιών τους.

Ο φακός τη λατρεύει και εκείνη φαίνεται να του έδινε ανέκαθεν αυτό που ζητούσε. Η αλήθεια είναι όμως πως τα τελευταία χρόνια δεν την έχουμε δει σε κάποια ιδιαίτερα σέξι πόζα, όπως αυτές που μας είχε συνηθίσει παλιότερα.

Το προφίλ της τώρα, μέσα από τη σκηνοθετική της ταυτότητα που καλλιεργεί με πάθος, τον ρόλο της ως Πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες και την πρόσφτατη τιμή που της έκανε η βασίλισσα της Αγγλίας να τη χρήση "Ντέιμ" (Dame), σίγουρα δεν ταιριάζει με εξαλλοσύνες. Ούτε, βέβαια και θα κατέφευγε κι εκείνη πια σε αυτές...

Να όμως που η ρωσική έκδοση του περιοδικού Interview την παρουσιάζει στο δεκεμβριανό εξώφυλλό του με λίγο περισσότερο... αλατοπιπεράκι στη στάση.

Κούκλα, όπως πάντα, η 39χρονη σταρ δείχνει μπούτι κοιτώντας τον φακό κατάματα απογειώνοντας το μαύρο εξώφυλλο του τεύχους.

Και αν η εν λόγω πόζα σου θυμίζει κάτι πιο συγκεκριμένο από την εμφάνιση της Αντζελίνα στα Όσκαρ του 2012, δεν κάνεις καθόλου λάθος. Εκείνη η εμφάνιση μάλιστα είχε αποτελέσει έμπνευση και για ανάλογες της Τζένιφερ Λόπεζ το 2013 (αριστερά) και το 2014.