Άρτερτον & Σέρτζινγκερ αποκαλύπτουν ένοχα μυστικά

01.12.2014
Οι δύο διάσημες γυναίκες της σόουμπιζ δεν νιώθουν ντροπή και μαρτυρούν κρυφά μυστικά τους δημοσίως.

Με αφορμή τη σημερινή (1/12) παγκόσμια μέρα κατά του AIDS υπάρχουν αμέτρητες κινήσεις με σκοπό να αφυπνίσουν τον κόσμο προς αυτή την κατεύθυνση.

Από αυτές, ξεχωρίζουμε την καμπάνια της φιλανθρωπικής οργάνωσης Sentebale, της οποίας συνιδρυτής είναι ο πρίγκιπας Χάρι (prince Harry), λέγεται #FeelNoShame και στόχος της είναι ακριβώς αυτός, να ευαισθητοποιήσει ως προς την εξάλειψη της ντροπής και του στίγματος, έτσι ώστε να σωθούν μέχρι και ζωές.

Ο νεαρός γαλαζοαίματος είναι ανάμεσα στους επώνυμους που αποφάσισαν να αποκαλύψουν ένα από τα μυστικά τους χωρίς ντροπή στο πλαίσιο της όλης κίνησης, αλλά το βίντεό του ακόμη δεν έχει "ξεκλειδώσει" ώστε να μπορούμε να το δούμε όλοι. Μέχρι τότε, βλέπουμε τον Χάρι να εξηγεί τι ακριβώς προβλέπει η δράση αυτή, τονίζοντας πως ο στόχος είναι να μιλούν όλοι ελεύθερα για το ζήτημα αυτό, στο βίντεο που ακολουθεί. "Δεν είναι μόνοι", αυτό πρέπει να καταλάβουν όλοι, τονίζει ο πριγκιπας.

Μέχρι να ακούσουμε το μυστικό του Χάρι, όμως, βλέπουμε τι είπαν η Τζέμα Άρτερτον (Gemma Arterton) και η Νικόλ Σέρτζιγκερ (Nicole Scherzinger) στα βίντεο που ακολουθούν.

"Δεν έχω δει ποτέ το 'Star Wars' και το 'Back To The Future'" παραδέχτηκε η Τζέμα, κάνοντας κάπως ελαφριά τη δική της εξομολόγηση.

"Μερικές φορές νιώθω ότι δεν είμαι αρκετή, ή ότι αξίζω, και ότι δεν ανήκω κάπου", παραδέχτηκε με μεγάλη ειλικρίνεια και πόνο, όπως βλέπετε η Νικόλ, προτρέποντας όμως στο τέλος #FeelNoShame...