Η από καρδιάς εξομολόγηση του πρίγκιπα Χάρι

01.12.2014
Ο μικρός αδελφός του πρίγκιπα Γουίλιαμ αποκαλύπτει τον μεγαλύτερο φόβο της ζωής του.

Παγκόσμια μέρα κατά του AIDS η σημερινή (1/12) και ο πρίγκιπας Χάρι (prince Harry) δίνει το "καλό παράδειγμα" στην πρωτότυπη κίνηση που διοργανώνει ο φιλανθρωπικός οργανισμός Senebale -του οποίου είναι συνιδιοκτήτης.

Πρόκειται για την κίνηση με τίτλο #FeelNoShame όπου όλος ο κόσμος, επώνυμοι και ανώνυμοι πολίτες τιτιβίζουν ένα κρυφό μυστικό τους χωρίς να νιώθουν καμία ντροπή.

Στόχος είναι ακριβώς αυτός. Να αφυπνίσουν τον κόσμο να μιλά και να μοιράζεται αυτό που νιώθει. "Δεν είναι μόνοι τους", τονίζει ο νεαρός γαλαζοαίματος λίγο πριν μοιραστεί με τον κόσμο το δικό του "κρυφό μυστικό", το οποίο και μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

"Το μυστικό μου είναι, το πιστεύετε είτε όχι, ότι νιώθω απίστευτη νευρικότητα όταν μιλώ σε κοινό, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο είναι το ακροατήριο. Παρά το γεγονός ότι γελώ και αστειεύομαι πολύ, έχω πολύ μεγάλο άγχος πριν μπω σε δωμάτια γεμάτα ανθρώπους ντυμένος με κοστούμι. Και τώρα που το έχω εκμυστηρευθεί αυτό, πιθανώς να έχω ακόμη μεγαλύτερη αγωνία ότι οι άνθρωποι θα με κοιτάζουν παντού", παραδέχτηκε, μεταξύ άλλων ο 30χρονος πρίγκιπας.